Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Σε τέσσερα μέτωπα το ενδιαφέρον!!

Σε τέσσερα μέτωπα το ενδιαφέρον
Ο Άγιαξ πανηγυρίζει από την Τετάρτη (02/05) την κατάκτηση του ολλανδικού πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον στην 34η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, εστιάζεται στη 2η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, την 4η που δίνει το εισιτήριο για το Γιουρόπα, της 8ης που οδηγεί στα πλέι-οφ, αλλά και το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί απευθείας. Ξεχωρίζει, η εκτός έδρας αναμέτρηση της Φέγενορντ με την Χέρενφεν, που θα κρίνει το…σεντόνι.

Με νίκη η ομάδα του Ρότερνταμ επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Από την πλευρά της γηπεδούχος θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει μία θέση στο Γιουρόπα Λιγκ, αν και «βολεύεται» αφού η Αϊντχόφεν που σε περίπτωση ήττας της τερματίσει τρίτη, έχει εισιτήριο για τη διοργάνωση λόγω της κατάκτησης του κυπέλλου. Χωρίς ενδιαφέρον το ματς του πρωταθλητή Άγιαξ με την Φίτεσε στο Άρνεμ, ματς «φωτιά» το Άλκμααρ-Γκρόνιγκεν, Μπρέντα-Βαάλβικ όπου η φιλοξενούμενη παίζει τα «ρέστα» της για είσοδο στα πλέι-οφ και Ρόντα-Ουτρέχτη όπου οι γηπεδούχοι θέλουν τρίποντο για να ελπίζουν σε συμμετοχή στη διαδικασία.

Τέλος, η θέση των πλέι-οφ για την παραμονή, θα κριθεί από τα Εξέλσιορ-Αϊντχόφεν και Ντεν Χάαγκ-Ντε Γκράαφτσαπ, όπου η Εξέλσιορ για να μην υποβιβαστεί, θέλει νίκη επί της PSVκαι ήττα της Ντε Γκράαφτσαπ.

Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής:


Κυριακή 6 Μαΐου (15:30)

Ντεν Χάαγκ-Ντε Γκράαφτσαπ
Άκλμααρ-Γκρόνιγκεν
Εξέλσιορ-Αϊντχόφεν
Χέρενφεν-Φέγενορντ
Χέρακλες-Ναϊμέγκεν
Μπρέντα-Βάαλβικ
Ρόντα-Ουτρέχτη
Φίτεσε-Άγιαξ
Φένλο-Τβέντε

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: