Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ενδιαφέρεται για Μπερμπάτοφ η Λάτσιο!!

Ενδιαφέρεται για Μπερμπάτοφ η Λάτσιο
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα « Corriere dello sport» υποστηρίζει ότι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη, διερευνώντας το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A.

Ο Μπερμπάτοφ έχει χάσει τη θέσητου στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας μόλις 11 συμμετοχές τη φετινή σεζόν και πετύχει 7 γκολ. Αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό , ώστε να κάνει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, να τον εμπιστευτεί αντί των Γουέλμπεκ και Ερνάντεζ, που ξεκινούν αυτοί στη βασική ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Βούλγαρος στράικερ δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τον παραγκωνισμό του και ο Σκοτσέζος τεχνικός έχει τονίσει στο παρελθόν ότι δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο, αν εκείνος αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα του Μάντσεστερ.

Από την πλευρά της, η Λάτσιο επιθυμεί να ενισχύσει την επίθεση της το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη μέλη της διοίκησης έχουν έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του Μπερμπάτοφ, Εμίλ Ντάντσεφ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βούλγαρος επιθετικός έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα, η οποία φέρεται διατεθειμένη να κάνει περικοπές στο μπάτζετ της επόμενης σεζόν.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: