Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Παρί για Λαβέτσι!!

Παρί για Λαβέτσι
Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να μάχεται για την κατάκτηση του τίτλου στο γαλλικό πρωτάθλημα, όμως έχει ξεκινήσει ήδη ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά. Ο βοηθός του Κάρλο Αντσελότι, Τζόρτζιο Τσιασίνι παραδέχθηκε το ενδιαφέρον των Παριζιάνων για τον Εσεκιέλ Λαβέτσι.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Αργεντινού από τη Νάπολι είναι 32 εκατομμύρια ευρώ , αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί τους Άραβες ιδιοκτήτες της δεύτερης στη βαθμολογίας στη Ligue 1.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται για παίκτες σε όλες τις θέσεις, και ο Λαβέτσι είναι ένας από αυτούς. Είναι ένας σπουδαίος επιθετικός , που τον θέλουν πολλοί σύλλογοι, εμείς τον παρακολουθούμε αλλά δεν γνωρίζω αν θα φύγει από τη Νάπολι» ήταν η τοποθέτηση του Τσιασίνι.

Το «δεξί χέρι» του Αντσελότι υποστήριξε ότι το αγγλικό και το ιταλικό πρωτάθλημα είναι πιο υψηλού επιπέδου από το γαλλικό, για αυτό η Παρί θέλει να αποκτήσει παίκτες από αυτά τα πρωταθλήματα. Πρόσφατα ο πρόεδρος της Νάπολι , Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις παραδέχθηκε ότι ο Λαβέτσι μπορεί να φύγει από την ομάδα το καλοκαίρι, υπενθυμίζοντας ότι όποιος ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει , θα πρέπει να καταβάλει τη ρήτρα αποδέσμευσης του , η οποία είναι 32 εκατομμύρια ευρώ. «Δεν γνωρίζω αν αυτή είναι η πραγματική αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο , αλλά είναι ένας ικανότατος εξτρέμ και αξίζει μια οικονομική θυσία» σχολίασε ο Τζόρτζιο Τσιασίνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της ιταλικής ομάδας , Βάλτερ Ματσάρι έχει αφήσει στον πάγκο τον Λαβέτσι στα τελευταία παιχνίδια των «παρτενοπέι», κάτι που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι ο Αργεντινός διεθνής.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: