Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Τhe Magician Vieira !!

Το όνομα του επιθετικού της Ζιλ Βιθέντε Ούγκο Βιέιρα «παίζει» πολύ δυνατά στην Πορτογαλία για λογαριασμό του Ολυμπιακού, λόγω και της περίπτωσης του Ντομίνγκος Πασιένσια, που εξετάζεται από τους νταμπλούχους Ελλάδας για τη διαδοχή του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Τhe Magician Vieira !
Με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται τα ονόματα που προβάλλουν ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού. Ένα από αυτά, που «παίζει» πολύ δυνατά τα τελευταία 24ωρα στην Πορτογαλία, είναι αυτό του Ούγκο Βιέιρα.
Ο 23χρονος επιθετικός της Ζιλ Βιθέντε έχει προταθεί στον Θρύλο και με αφορμή το γεγονός ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Ντομίνγκος Πασιένσια, οι «ματιές» αφορούν κυρίως ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Έτσι, το Σάββατο ήταν η σειρά της ιστοσελίδας «record.pt» να συνεχίσει το θέμα, αναφέροντας σε άρθρο της πως ο «παίκτης λίγο έλειψε να πάει στον Παναθηναϊκό του Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως επίσης και στις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις των Πορτογάλων που ανέρχοπνταν στα 5 εκατ. ευρώ, τα οποία σταμάτησαν στην μέση την υπόθεση», γράφει το κείμενο και συνεχίζει.
«Μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που έχασε μέρος της σεζόν, επέστρεψε στη Ζιλ Βιθέντε και τη βοήθησε να φτάσει στον τελικό του Λιγκ Καπ. Έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, της Μπράγκα, αλλά και πολλών άλλων συλλόγων».
Ενδεικτικός και ο τίτλος του άρθρου, που γράφει. «Υπάρχουν περισσότερες ομάδες για τον Ούγκο Βιέιρα... Μία από αυτές είναι ο Ολυμπιακός».
Παρακολουθείστε ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές του Βιέιρα:






πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: