Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Αλέγκρι: «Εγώ πάντως θα το διασκεδάσω»

Αλέγκρι: «Εγώ πάντως θα το διασκεδάσω»
Το βράδυ της Κυριακής θα είναι το πιο καθοριστικό όσον αφορά το ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα στην Ιταλία, σύμφωνα με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο προπονητής της Μίλαν, ωστόσο, τόνισε ότι ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα, θα είναι μία μέρα την οποία θα διασκεδάσει πάρα πολύ. «Όποιος αύριο το βράδυ είναι στην κορυφή, κατά 99% θα είναι και ο πρωταθλητής. Η αυριανή μέρα είναι η πιο σημαντική του πρωταθλήματος».

Ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός σχολίασε και το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει να χάσει τίποτα και το άγχος θα το έχει η Γιουβέντους, η οποία προηγείται στην βαθμολογία. «Όπως και να έχει θα το διασκεδάσω, γιατί η αυριανή μέρα είναι μία από αυτές που αξίζει να ζεις. Ελπίζω ότι μετά τις 11 το βράδυ θα έχω έναν επιπλέον λόγο να είμαι χαρούμενος», συμπλήρωσε.

Εκτός, όμως, από την κρίσιμη προ τελευταία αγωνιστική της Serie A, ο Αλέγκρι αναφέρθηκε και στην επίθεση του Ντέλιο Ρόσι στον Αντέμ Λιάιτς, λέγοντας: «Ήταν ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν και πραγματικά με στεναχωρεί πολύ όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Σίγουρα ο Ρόσι έκανε λάθος, αλλά θα πρέπει και οι νεώτεροι να μάθουν να έχουν σεβασμό στους μεγαλύτερους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: