Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πάντιτς: «Έναν τελικό τον κερδίζεις…»

Πάντιτς: «Έναν τελικό τον κερδίζεις…»
Την άποψη ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πιο αποτελεσματική σε σχέση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και αυτό μπορεί να φανεί στον τελικό του Europa League εξέφρασε ο Μίλινκο Πάντιτς. «Μόνο που έναν τελικό δεν τον παίζεις, τον κερδίζεις. Δεν μετράει το θέαμα, αλλά η αποτελεσματικότητα», τόνισε ο πρώην επιθετικός μέσος του Πανιωνίου και μέλος των ακαδημιών των Μαδριλένων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλινκο Πάντιτς στον «Τύπο της Κυριακής»

Για τον τελικό του Europa League ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Ατλέτικο Μαδρίτης

«Η δουλειά που έχει κάνει ο Μαρσέλο Μπιέλσα στην Μπιλμπάο είναι φοβερή. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες φέτος στην Ευρώπη. Μόνο που έναν τελικό δεν τον παίζεις, τον κερδίζεις. Δεν μετράει το θέαμα, αλλά η αποτελεσματικότητα. Και εκεί πιστεύω πως η Ατλέτικο Μαδρίτης υπερτερεί»

Για τους «ροχιμπλάνκος»

«Παρότι δεν έχουμε πλέον στις τάξεις μας παίκτες της κλάσης των Φορλάν, Αγουέρο, Ντε Χέα, Ρέγιες και Ουιφαλούσι, οι οποίοι ήταν πρωτεργάτες της επιτυχίας μας πριν από δύο χρόνια. Έχουμε όμως τον Φαλκάο, που έχει μοναδικό “δολοφονικό ένστικτο” ενώ στο πρόσωπο του Αντριάν έχουμε βρει έναν επιθετικό με τεράστιο μέλλον».

Για τον Ντιέγκο

«Μού μοιάζει πολύ στο στιλ παιχνιδιού. Μπορεί να κάνει τη διαφορά με μία ενέργεια».

Για τον Ντιέγκο Σιμεόνε

«Ξέρει καλά το DNA της Ατλέτικο Μαδρίτης και με το που ανέλαβε άλλαξε την ψυχολογία και μετέτρεψε τους παίκτες σε νικητές. Η συμβολή του είναι καθοριστικής σημασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: