Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Βενγκέρ: «Το κάναμε πολύ εύκολο για την Νόριτς»

Βενγκέρ: «Το κάναμε πολύ εύκολο για την Νόριτς»
Απογοητευμένος από την αμυντική συμπεριφορά της Άρσεναλ δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού των «κανονιέρηδων» με την Νόργουιτς (3-3). Ο Αλσατός τεχνικός δεν άφησε ωστόσο ασχολίαστο το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει κερδίσει φέτος κανένα πέναλτι μέσα στο «Έμιρεϊτς».

«Το κάναμε πολύ εύκολο για αυτούς (σ.σ. Νόργουιτς) με την κακή αμυντική μας απόδοση. Πέρα από αυτό όμως έπαιξαν πολύ καλά και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε» τόνισε.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ τους, σε μαρκάρισμα του Κάϊλ Νότον πάνω στον Φαν Πέρσι μέσα στην περιοχή. Ο προπονητής των Λονδρέζων σχολίασε σχετικά:

«Τι να πω; Ξέρουμε πως δεν παίρνουμε πέναλτι στην έδρα μας. Πρέπει να το καταλάβουμε και να το αποδεχτούμε» σημείωσε εκφράζοντας ταυτόχρονα την πικρία του.

Η Άρσεναλ πλέον δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League και εξαρτάται από τα αποτελέσματα των Νιούκαστλ και Τότεναμ. Ενόψει και του τελευταίου παιχνιδιού που έχουν να δώσουν οι «κανονιέρηδες» απέναντι στην Γουέστ Μπρόμγουιτς ο 62χρονος τεχνικός σχολίασε:

«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος όπως κάναμε και σήμερα. Θα τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε στο τελευταίο μας παιχνίδι».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: