Σάββατο 5 Μαΐου 2012

"Ενα μύριο και γρήγορα..."

Ο Θανάσης Αθανασιάδης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την επόμενη μέρα του Άρη τονίζοντας ότι πρέπει να μπουν άμεσα στα ταμεία χρήματα που φθάνουν το 1 εκατ. ευρώ.
"Ενα μύριο και γρήγορα..."
"Είναι πάρα πολλοι οι ομιλητές. Μεγάλος ο όγκος των θεμάτων. Ξεκινώντας απο το τέλος δεν τίθεται κανένα πρόβλημα παραίτησης ή έρωτας με την καρέκλα. Δεν νομίζω οτι η παρουσία μας τα τελευταία 3 χρόνια κατέδειξε τέτοια πράγματα. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει την επόμενη μέρα κάποιος να εξυπηρετήσει με ρευστό υποχρεώσεις της ομάδας για το θέμα της αδειοδότησης.
Δεν υπάρχει καμία πρόθεση, αλλά αγάπη και φιλότιμο να βοηθήσουμε μια διάδοχη κατάσταση και αυτός είναι ο μόνος λόγος που συνεχίζεται η παρουσία μας στον Άρη", τόνισε και κατέδειξε την μεγάλη ανάγκη για ρευστό: "Αν δεν ανταποκριθεί η ομάδα στις υποχρεώσεις της, υπάρχει κίνδυνος και για αφαίρεση βαθμών. Δεν υπάρχει θέμα να κάνουμε στην άκρη.
Ποιος θα βγει μπροστά όμως; Όσοι θα συσπειρωθούν γύρω απο την προσπάθεια, πρέπει να έρθουν με χρήματα για να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες της ομάδας, που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.
Σε σχέση με τις 22 Φεβρουαρίου και τη σημερινή παρουσία δεν έχει αλλάξει κάτι. Σε οτι αφορά το πλάνο που είχε εξαγγελθεί, μέρος του έχει υλοποιηθεί και είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί και το υπόλοιπο την άλλη εβδομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: