Σάββατο 5 Μαΐου 2012

30.000 Γιουβεντίνοι στην Τεργέστη!!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα στη μάχη για το Scudetto και οι τιφόζι της Γιουβέντους μεταφέρονται κατά... δεκάδες χιλιάδες στην Τεργέστη για το ματς με την Κάλιαρι!
30.000 Γιουβεντίνοι στην Τεργέστη!

Παραδοσιακά οι οπαδοί των Μπιανκονέρι κάνουν τις μεγαλύτερες εκδρομές στα εκτός έδρας παιχνίδια και το ίδιο έγινε και φέτος, καθώς τους βοηθούσε και η ομάδα με την πορεία της. Αυτό που γίνεται, όμως, ενόψει του αγώνα με την Κάλιαρι ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Οπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ αναμένονται περισσότεροι από 30.000 (!) στην πόλη της Τεργέστης για τον αγώνα με τους Σαρδήνιους, στον οποίο η Γιούβε μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια αν νικήσει και παράλληλα η Μίλαν έρθει έστω ισόπαλη με την Ιντερ.

Το γηπέδο «Νερέο Ρόκο», στο οποίο γίνεται ο αγώνας και το οποίο χρησιμοποιεί η Κάλιαρι ως έδρα τον τελευταίο 1,5 μήνα, έχει χωρητικότητα 32.454 και θα είναι όλο μπιανκονέρο ενώ όσοι δε θα βρουν εισιτήριο θα είναι έξω από το γήπεδο με την ελπίδα μετά το τέλος του 90λεπτου να πανηγυρίζουν είτε την κατάκτηση του Scudetto είτε τη διατήρηση του +1, μία αγωνιστική πριν το τέλος.

πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: