Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Βήμα σωτηρίας με Ντιέγκο Γκαρσία η Σαν Μαρτίν!!

Σημαντική νίκη με 2-1 πέτυχε η Σαν Μαρτίν σε βάρος της Μπάνφιλντ και ξέφυγε από την «καυτή» ζώνη.
Άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Clausura, με πολλές ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο, για τον οποίο η Μπόκα Τζούνιορς διατηρεί οριακό προβάδισμα. Ταυτόχρονα, όμως, υπάρχει η «κούρσα» περί αποφυγής του υποβιβασμού μέσω της βαθμολογίας της τελευταίας τριετίας. Μάλιστα η Σαν Μαρτίν «ανέβηκε» στη «σωτήρια» 16η θέση με το «διπλό» της στο «Florencio Sola».
Στο ένατο λεπτό ο Ντιέγκο Γκαρσία άνοιξε το σκορ και στο 43ο λεπτό διαμόρφωσε το 2-1 υπέρ του συλλόγου του Σαν Χουάν με ένα τυχερό γκολ. Στο 39ο λεπτό ο Μαρτσέλο Κουιντέρος είχε ισοφαρίσει σε 1-1 εκμεταλλευόμενος αδράνεια της αντίπαλης άμυνας, πριν πλασάρει τον Λουτσιάνο Πόκρινιτς.
Πλέον η Σαν Μαρτίν έχει 15 βαθμούς στην Clausura έναντι δέκα των Μπάνφιλντ. Στον μέσο τριετίας, όμως, οι μεν είναι 16οι και δε 15οι. Στην «καταδικαστική» 17η θέση υποχώρησε, για την ώρα, η Ατλέτικο Ραφαέλα.
Μπάνφιλντ: Λουτσέτι, Μπουσταμάντε (75' Ασεβέδο), Αλαγιές, Ταγκλιαφίκο, Τολέδο, Ρέτα, Κουιντέρος, Γκόμεζ (70' Λόπεζ), Γκουιλέρμο (57' Ντε Σόουζα), Φερέιρα, Τσάβεζ.
Σαν Μάρτιν Ντε Σαν Χουάν: Πόκρινιτς, Γκραμπίνσκι, Λάντα, Άλβαρεζ, Μας, Ουάγκνερ, Μπογκάδο (85' Γκαλάρζα), Γκαρσία, Νούνιεζ (62' Μπούστος), Πένκο, Καπράρι (71' Αφρακίνο).



πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: