Σάββατο 5 Μαΐου 2012

"Απίστευτο αυτό που έκανε ο Γκουαρδιόλα"!!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε και αυτός με τη σειρά του με τα καλύτερα λόγια για τον Πεπ Γκουαρντιόλα με τοποθετήσεις του σε ισπανικό ραδιόφωνο, τονίζοντας ότι ήταν φοβερό αυτό που έκανε με την Μπαρτσελόνα, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν του είχε γίνει κρούση.
"Απίστευτο αυτό που έκανε ο Γκουαρδιόλα"!
«Είναι φοβερό αυτό που έκανε ο Γκουαρντιόλα με την ομάδα. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι. Είναι όλα όσα έκανε και η εικόνα της ομάδας».
Επίσης δήλωσε ότι «σίγουρα δεν είναι εύκολο για έναν τεχνικό το να περνάει τέτοιες στιγμές. Προσωπικά κάθε φορά προσπαθώ να μπω στην θέση ενός προπονητή που φεύγει από έναν σύλλογο. Πρέπει να γεμίζεις τις μπαταρίες σου και μετά δίχως άγχος να επανέρχεσαι.
Αναμφίβολα ο προπονητής που ανέλαβε μετά τον Πεπ θα έχει δύσκολο έργο, διότι εκείνος πέτυχε κάτι πολύ μεγάλο. Κάτι φοβερό. Τον Βιλανόβα τον γνωρίζω και χαίρομαι γι' αυτό. Είναι θετική για τον ίδιο μία τέτοια αλλαγή. Είναι ικανός».
Όσο για το εάν έχει δεχθεί κρούση από την Μπαρτσελόνα ισχυρίστηκε: «Φυσικά και δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο από την ομάδα. Εάν είχα μηνύματα; Όχι. Δεν θα το έλεγα. Μπορείτε να το δείτε και εσείς εάν θέλετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: