Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

«Και οι 4 ομάδες στο ίδιο καζάνι»

«Και οι 4 ομάδες στο ίδιο καζάνι»
Δεν έχει κριθεί τίποτα στα play-offs σύμφωνα με όσα είπε ο Άκης Μάντζιος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε πως και οι τέσσερις ομάδες είναι στο ίδιο καζάνι αφού όλα μπορεί να αλλάξουν όσον αφορά στην κατάταξη τους στην βαθμολογία την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος στην εκπομπή «Insiders» και στον Βασίλη Σαμπράκο:

«Σε γενικές γραμμές, τα play-offs δεν με έχουν αφήσει ικανοποιημένος κυρίως από πλευράς θεάματος. Γίνονται παιχνίδια τακτικής, εκεί δίνουν περισσότερο βάρος οι προπονητές και αυτή είναι η εικόνα όλων των αναμετρήσεων. Λίγο-πολύ και οι τέσσερις ομάδες βρίσκονται στο ίδιο καζάνι. Άλλωστε κάτι τέτοιο το δείχνει και η βαθμολογία.

Περίμενα να δω έναν καλύτερο Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολο βέβαια για τους παίκτες να βρουν κίνητρο μέσα στα τόσα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα. Ατρόμητος και ΠΑΟΚ έχουν δείξει μία σταθερότητα ενώ η ομάδα που φαίνεται πιο βελτιωμένη είναι η ΑΕΚ, η οποία παρουσιάζεται καλύτερη.

Είναι νωρίς πως την πρώτη θέση θα την πάρει ο Παναθηναϊκός επειδή έχει ένα ισχνό προβάδισμα καθώς αυτό μπορεί να αλλάξει την επόμενη αγωνιστική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: