Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Αποσύρεται ο Φαν Νιστελρόι (vid)

Την αποχώρηση του από την ενεργό δράση σε ηλικία 35 ετών ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο Ρουντ φαν Νιστελρόι, που ήταν -πολύ λογικά- ιδιαίτερα συγκινημένος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.



Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης είπε αρχικά: «Το χθεσινό ματς (σ.σ. με τη Χιχόν) ήταν το τελευταίο μου σε επαγγελματικό επίπεδο. Ήθελα να αγωνιστώ στο Champions League, αλλά έχει έρθει η στιγμή να αποχωρήσω».

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Έχω φτάσει στα φυσικά μου όρια και, πλέον, δεν μπορώ να αποδώσω στο μέγιστο βαθμό. Δεν θα μπορούσα να είχα καλύτερο φινάλε απ' αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τη Μάλαγα, το τεχνικό και ιατρικό τιμ γι' αυτήν την αξέχαστη σεζόν». Στην καριέρα του ο Φαν Νιστελρόι είχε 70 διεθνείς συμμετοχές με την Ολλανδία, σημειώνοντας 35 γκολ. Συμμετείχε μεταξύ άλλων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004 και του 2008, καθώς και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006. Επίσης, είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του Champions League με 54 γκολ σε 81 εμφανίσεις, μετέχοντας με τις Αϊντχόφεν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης.



 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: