Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Επέστρεψε ο Ντέμης, έρχονται εξελίξεις!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης επέστρεψε στην Αθήνα (ταξίδεψε σε Ντουμπάι, Λονδίνο και Γιοχάνεσμπουργκ) και πλέον εστιάζει στο... ΑΕΚ Project!
Επέστρεψε ο Ντέμης, έρχονται εξελίξεις
Οπως αναμενόταν και είχατε διαβάσει από το gazzetta.gr ο Ντέμης Νικολαΐδης επέστρεψε στην... βάση του, την Αθήνα μετά τα ταξίδια που είχε προγραμματίσει τις προηγούμενες μέρες κυρίως για προσωπικές υποθέσεις, τη στιγμή πάντως που υπήρξε έντονο παρασκήνιο και σενάρια που τον ήθελαν να έχει επαφές και για θέματα που αφορούσαν την ΑΕΚ και την προσπάθεια εξεύρεσης ουσιαστικής λύσης για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.
Ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης ταξίδεψε σε Ντουμπάι, Λονδίνο και Γιοχάνεσμπουργκ και αφού ολοκλήρωσε τις δουλειές του και τις συναντήσεις που είχε στην... ατζέντα του, επέστρεψε και πλέον προφανώς και εστιάζει στο... Project με την ονομασία ΑΕΚ και στην προσπάθεια που (όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει σε γραπτές του δηλώσεις) έχει ξεκινήσει μήνες τώρα για να βρει μία λύση ουσίας για την επιβίωση της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας.
 
Επί της ουσίας ο Ντέμης Νικολαΐδης και οι προσπάθειές του για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκονται στην τελική ευθεία και ό,τι είναι να γίνει που θα αφορά το πώς θα χρηματοδοτηθεί το πλάνο του αναμένεται να έχει τελειώσει προτού διεξαχθεί η γενική συνέλευση της εταιρείας που είναι προγραμματισμένη για τις 23 Μαΐου στα Σπάτα (όπου δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα δώσει το παρών ο Νικολαΐδης, το αντίθετο μάλιστα είναι το πιο πιθανό σενάριο).
 
Σύμφωνα με σενάρια που κυκλοφορούν ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης -που αποτελεί τον μοναδικό άνθρωπο τη δεδομένη χρονική περίοδο που βρίσκεται σε αναζήτηση λύσης στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ- φέρεται να έχει βρει λύσεις για τη χρηματοδότηση της εταιρείας ωστόσο όχι στον βαθμό που θέλει και θεωρεί ότι είναι απαραίτητο για να μπορέσει να μπει σε εφαρμογή το πλάνο τριετίας που έχει σχεδιάσει... Αλλωστε ο ίδιος ο Νικολαΐδης στην πρόσφατη γραπτή του δήλωση έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θεωρεί τον εαυτό του λύση για το πρόβλημα της ΑΕΚ άσχετα με την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.
 
Οπως και να 'χει η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και ουσιαστικές και τελικές εξελίξεις (χωρίς αυτό να σημαίνει την άμεση επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη στην προεδρία της ΑΕΚ) αναμένονται στις επόμενες μέρες και σίγουρα πριν την ολοκλήρωση του μήνα που διανύουμε... Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις αναφέρουν πως η επιστροφή του πρώην προέδρου είναι δεδομένη, το μόνο που απομένει να διαπιστωθεί και να γίνει γνωστό το ΑΕΚ project το οποίο ο ίδιος έχει σκεφτεί, καταρτίσει και αν όλα πάνε όπως έχει προγραμματίσει θα το θέσει σε εφαρμογή.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: