Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

«Τελεσίγραφο» της Εφορίας στην ΑΕΚ!!

«Τελεσίγραφο» της Εφορίας στην ΑΕΚ
Και πολύ περιστράφηκε η επικαιρότητα της ΑΕΚ (μόνο) από αγωνιστικά θέματα.

Την ώρα που η «Ένωση» συνεχίζει την προσπάθεια στα πλέι-οφ, η Εφορία της θύμισε τον κίνδυνο να τεθεί… off ο διακανονισμός του άρθρου 44.

Με εξώδικο που απέστειλε, λοιπόν, στην ΠΑΕ, την καλεί να ρυθμίσει τη δόση 1,25 εκατ. ευρώ που άφησε απλήρωτη η απερχόμενη διοίκηση, ειδάλλως θα κάνει χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός της.

Σε μια περίοδο που αναζητούνται ακόμα κάποιες χιλιάδες ευρώ για να κλείσει ο φάκελος της αδειοδότησης της UEFA, είναι προφανές ότι η νυν διοίκηση δεν θα μπορούσε να καλύψει και τη βασικότερη «αμαρτία» της προηγούμενης: Τη μη καταβολή της δόσης του άρθρου 44, ύψους 1,25 εκατ. ευρώ.

Αυτός είναι, εξάλλου και ο λόγος που η συγκεκριμένη υπόθεση έχει τεθεί ως νούμερο 1 προτεραιότητα του Ντέμη Νικολαΐδη, στο σχέδιο της επιστροφής του στην ΑΕΚ. Λίγες μέρες, λοιπόν, πριν την Γενική Συνέλευση της 23ης Μαΐου που αναμένεται να τη δρομολογήσει, η Εφορία φρόντισε να καταστήσει σαφές ότι δεν σκοπεύει να περιμένει ακόμα για πολύ.

Η δυσαρέσκεια των ανθρώπων της, λοιπόν (που εκφραζόταν και στις συνεχείς επαφές που είχε μαζί τους ο Ανδρέας Δημητρέλος) μετατράπηκε σε εξώδικο από την ΦΑΕΕ Αθηνών, με το οποίο η ΠΑΕ καλείται να ρυθμίσει άμεσα την οφειλή.

Η χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος, δε, για την οποία επιφυλάσσεται σε αντίθετη περίπτωση δεν θα εξαντληθεί στη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων που… δεν έχει η ΑΕΚ ή μελλοντικών εσόδων της. Αλλά ακόμα και σε προσφυγή εναντίον της υπαγωγής της στο άρθρο 44, που θα μπορούσε να επαναφέρει τον «εφιάλτη» των χρεών άνω των 100 εκατ. ευρώ.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: