Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

«Ξεχάστε το, έχουμε τελικούς»!

«Ξεχάστε το, έχουμε τελικούς»!
Το νόημα που… δεν έχει για την ΑΕΚ να «κλαίει» πάνω από την καρδάρα του χυμένου γάλακτος στο Περιστέρι επεσήμανε στους παίκτες του ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στους «κιτρινόμαυρους» πως «ό,τι έγινε, έγινε» και τους ζήτησε -αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ- να τα δώσουν όλα στους εναπομείναντες «τελικούς» των πλέι-οφ που μπορούν να βγάλουν την «Ένωση» στο Champions League.

«Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι από το χθεσινό αποτέλεσμα. Πρέπει, όμως, να έχουμε ψηλά το κεφάλι και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας» ανέφερε στην προπόνηση της Δευτέρας ο Κωστένογλου και συνέχισε:

«Τώρα ό,τι έγινε, έγινε. Πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια. Έχουμε δύο ματς ακόμη, δύο τελικούς. Πρώτα θα δούμε το ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά αυτό με τον ΠΑΟ την τελευταία αγωνιστική.

Πρέπει πρώτα να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ και μετά θα δούμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν θα έχει αξία αλλιώς. Εξάλλου, έχουμε επιπλέον κίνητρο να τους νικήσουμε, μετά τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε φέτος μαζί τους»
.

Κι αφού τους εξέφρασε την… κατανόησή του, λέγοντας ότι «υπάρχει κούραση, αλλά θέλω να σκεφτείτε ότι έμεινε μία εβδομάδα», κατέληξε:

«Να τα δώσουμε όλα, δύο παιχνίδια μας έμειναν. Πρέπει να πετύχουμε τον στόχο μας και μετά θα υπάρχει χρόνος για να ξεκουραστούμε όλοι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: