Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

"Με τους ίδιους και τους ίδιους θα παίξουμε"...!

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε στη NOVA και εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έχει εναλλακτικές λύσεις για την ενδεκάδα, εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.
"Με τους ίδιους και τους ίδιους θα παίξουμε"...
"Δεν έχουν καμία σύγκριση τα ματς των πλέϊ οφ με αυτά στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλος προβληματισμός, γιατί έχουμε πολύ λίγες επιλογές. Θα χρησιμοποιήσουμε αναγκαστικά τους ίδιους παίκτες και οι παίκτες που θα χρησιμοποιήσουμε όντως έχουν κάποια προβλήματα ως εναλλακτικές λύσεις. Όπως για παράδειγμα ο Γκούντγιονσεν, ο οποίος έπαιξε στο Περιστέρι 90 λεπτά, ενώ δεν ήταν έτοιμος γι' αυτό. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν είχαμε τόσο καλή εικόνα, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Καθοριστική στιγμή ήταν η φάση με το δοκάρι του Λεονάρντο, στην οποία θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, αλλά αν εξαιρέσουμε αυτή την ευκαιρία δε δικαιούμασταν τη νίκη", τόνισε ο προπονητής του δικεφάλου για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Βίκτωρα Κλωναρίδη:
"Ο Κλωναρίδης είναι σημαντικός παίκτης. Ο τραυματισμός του ελπίζω να είναι επιφανειακός και να τον έχουμε την Τετάρτη. Έχουμε ανάγκη όλα τα παιδιά. Θα έλεγα ότι γενικά ο Ατρόμητος είναι πιο ολοκληρωμένη ομάδα από εμάς. Βλέπετε και οι αλλαγές που μπαίνουν είναι έτοιμοι και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο. Εμείς έχουμε κάποιους νεαρούς που χρησιμοποιήσαμε, αλλά μεσοεπιθετικά έχουμε κάποια προβλήματα. Δεν έχουμε τους παίκτες που θα μπουν έτοιμοι να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο. Πέραν τούτου όμως εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα της Τετάρτης"
Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε συγκέκριμένα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο κέντρο της άμυνας:
"Θα πρέπει να είμαι αισιόδοξος και αυτό μεταφέρω στα παιδιά. Το ιδιαίτερο πρόβλημά μας είναι και στον κεντρικό άξονα. Οι επιλογές μας είναι περιορισμένες. θα παίξουν ξανά οι ίδιοι ποδοσφαιριστές. θα πάμε για το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Με τον ΠΑΟΚ είναι όμως ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι. Η εικόνα μας τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στα πλέϊ οφ, στα εντός έδρας ματς ήταν καλή. θα έλεγα όμως ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί και ο ΠΑΟΚ απ' την πλευρά του θα έρθει για να πάρει τη νίκη"

Δεν υπάρχουν σχόλια: