Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Όνειρο ζουν μην τους ξυπνάτε τώρα!!

Όνειρο ζουν μην τους ξυπνάτε τώρα!
Στον έβδομο ουρανό είναι οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ύστερα από 44 χρόνια. Οι «πολίτες», μετά από έναν αγώνα «θρίλερ» κόντρα στην ΚΠΡ, κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση της Premier League και τώρα το μόνο που τους νοιάζει είναι οι… πανηγυρισμοί!

«Είμαι υπερήφανος που αγωνίζομαι για τη Μάντσεστερ Σίτι και περήφανος που παίζω μαζί με αυτούς τους παίκτες. Πρέπει να συνεχίσουμε και στο μέλλον την κατάκτηση των τίτλων», τόνισε ο Χαρτ.

Παράλληλα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος-«θρίλερ» μίλησαν τόσο ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα, όσο και ο Σαμίρ Νασρί. «Δεν θέλω να ξυπνήσω απ’ αυτό! Βλέπεις τους οπαδούς και τους παίκτες της ομάδας και καταλαβαίνεις πως το άξιζαν αυτό το πρωτάθλημα!», τόνισε αρχικά ο Αργεντινός αμυντικός, ενώ στο ίδιο μήκος σχήματος ήταν και οι δηλώσεις του Γάλλου:

«Είναι φανταστικό και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Όταν ήρθα το καλοκαίρι στην ομάδα, ήξερα πως είχα κάνει την σωστή επιλογή. Τώρα, το μόνο που θέλω είναι να το γιορτάσω μαζί με τους οπαδούς μας, τους φίλους μου και την οικογένειά μου».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: