Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

«Δε φέρει ευθύνη η ΠΑΕ Απόλλων»

Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Γιάννης Λουϊζίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» προκειμένου να τοποθετηθεί για τα γεγονότα του χθεσινού ντέρμπι απέναντι στον Ηρακλή. Χαρακτήρισε θλιβερά όλα όσα συνέβησαν χθες στο γήπεδο της Καλαμαριάς, ενώ επισήμανε πως όλα έχουν καταγραφεί από την Αστυνομία και τη ΔΕΑΒ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Χθες είχαμε στην Καλαμαριά ένα ντέρμπι με μεγάλη βαθμολογική σημασία. Θεωρώ πως στο γήπεδο κύλησαν όλα ομαλά από άποψη φιλοξενίας, ενώ έξω από αυτό υπήρξε ένταση από πάρα πολύ νωρίς. Αυτή ξεκίνησε έξω από το γήπεδο από οπαδούς του Ηρακλή, που όσο πλησίαζαν στο γήπεδο, ξεκινούσαν τις καταστροφές. Όλες αυτές έχουν καταγραφεί από την Αστυνομία και τη ΔΕΑΒ. Οι οπαδοί του Ηρακλή έσπασαν τα πάντα στις κερκίδες, με βάση τον υπολογισμό που έγινε είναι πολύ μεγάλες οι ζημιές».

Μιλώντας για το περιστατικό της επίθεσης στον αντιπρόεδρο του Ηρακλή και τον υπεύθυνο Τύπου σχολίασε: «Εμείς κάναμε την πρόταση, οι άνθρωποι του Ηρακλή να πάνε στην κερκίδα των οπαδών για καλύτερη ασφάλεια. Το ίδιο το μέλος της διοίκησης του Απόλλωνα, ο κύριος Χατζηανδρέου προσπάθησε να προστατέψει τους δύο κυρίους και μάλιστα δέχθηκε επίθεση και ο ίδιος. Θεωρώ πως δεν μπορεί να φέρει ευθύνη η κάθε ομάδα για τα όσα γίνονται γύρω από το γήπεδο. Δεν μπορεί να φέρουν ευθύνη οι ομάδες για ορισμένους ανεγκέφαλους. Δυστυχώς φτάνουμε στο σημείο να μη μιλάμε για το παιχνίδι, αλλά μιλάμε για τα γεγονότα εκτός παιχνιδιού.

Έχουμε έναν πρόεδρο που είναι άμεμπτος, μια διοίκηση που είναι το ίδιο και φτάνουμε στο σημείο να αντιμετωπίζουμε και να συναντάμε πράγματα που δεν είναι του χαρακτήρα μας. Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να ανταγωνιζόμαστε ομάδες που έχουν να πληρώσουν 6 και 7 μήνες. Είναι κι αυτά επίσης στενάχωρα πράγματα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: