Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Είναι πολλά τα προβλήματα… Δώνη!!

Είναι πολλά τα προβλήματα… Δώνη!
Η νίκη με την ΑΕΚ ήρθε, όμως στον Ατρόμητο έχουν και αρκετά προβλήματα να σκεφτούν. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Δώνης και το τεχνικό του επιτελείο δεν θα μπορέσουν να υπολογίζουν σε πέντε παίκτες για τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ, καθώς τόσο οι τραυματισμοί όσο και οι κάρτες έχουν κάνει ζημιά στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τις επόμενες δύο αγωνιστικές τον Παναθηναϊκό στο γήπεδό του και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όμως ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τάτο, Καραγκούνη, Πίτου Γκαρσία, Σκόνδρα και Τόμας.

Αυτές είναι σημαντικές απουσίες, ενώ η αλήθεια είναι πως με κάποιες από αυτές έμαθε να ζει ο Ατρόμητος. Οι δύο πρώτοι είναι εδώ και αρκετό καιρό τραυματίες και δεν έχουν αγωνιστεί, μέχρι τώρα, λεπτό στα πλέι οφ. Οι υπόλοιποι τρεις έχουν συμπληρώσει κάρτες και έτσι θα απουσιάσουν από τις τελευταίας δύο αγωνιστικές.

Το έργο του Ατρόμητου, είναι δύσκολο έτσι κι αλλιώς, όμως οι συγκεκριμένες απουσίες κάνουν το έργο του, δυσκολότερο. Το τι μπορεί να καταφέρει ο Ατρόμητος και αν οι λύσεις που υπάρχουν είναι ικανές να βοηθήσουν θα φανεί στο γήπεδο.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: