Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

«Πιο δυνατοί μετά τον αποκλεισμό»

«Πιο δυνατοί μετά τον αποκλεισμό»
Στον αποκλεισμός της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του Champions League στάθηκε κυρίως ο τερματοφύλακας της «βασίλισσας», Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος έκανε μία αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε. Ο Ισπανός γκολκίπερ τόνισε πως αυτό θα κάνει τους «μερένχες» πιο δυνατούς και την επόμενη σεζόν θα είναι εκείνοι που θα φτάσουν μέχρι το τέλος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Αυτό που έγινε στο Champions League στον αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου ήταν ντροπιαστικό για εμάς, αλλά θα μας κάνει πιο δυνατούς. Θα δούμε αν η τύχη είναι με το μέρος μας την επόμενη σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης» δήλωσε ο 30χρονος τερματοφύλακας για να προσθέσει:

«Αν και ξεπεράσαμε τον εαυτό μας αυτή τη χρονιά, θέλουμε να κάνουμε ένα επιπλέον βήμα μπροστά τη χρονιά που θα έρθει. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, αλλά έχουμε ένα νεανικό και φιλόδοξο ρόστερ, το οποίο θέλει να φτάνει στην κατάκτηση περισσότερων τίτλων. Έχουμε κερδίσει πού δυνατές ομάδες φέτος και μάλιστα στο δεύτερο μισό του ισπανικού πρωταθλήματος δεν χάσαμε ούτε ένα παιχνίδι».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: