Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

«Στροφή» στην ΑΕΚ!!

Όταν βιώνεις μια τέτοια εμπειρία, όπως αυτή που βίωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ χθες, δεν είναι εύκολο να αποκτήσεις εκ νέου την ψυχική σου ηρεμία και την αυτοσυγκράτησή σου. Όμως, κανείς στον Δικέφαλο δεν δείχνει διατεθειμένος να παρατήσει την προσπάθεια για πρωτιά στα πλέι οφ, παρά το ότι στα δύο έως τώρα παιχνίδια μακριά από την Τούμπα υπήρξαν ξεκάθαρες παραβάσεις υπέρ των «ασπρόμαυρων» που ουδέποτε καταλογίστηκαν και αυτές έχουν αναμφισβήτητα επηρεάσει την έως τώρα βαθμολογία των τεσσάρων ομάδων.

Έτσι, ο Λάσλο Μπόλονι και οι ποδοσφαιριστές του θα προσπαθήσουν από σήμερα να επανακτήσουν την ισορροπία τους, να ξεχάσουν στο μέτρο του δυνατού το τι συνέβη χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο και να επικεντρωθούν στο μεθαυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ εκ νέου στην πρωτεύουσα, με το πρόγραμμα των βασικών να περιλαμβάνει χαλάρωση σήμερα το πρωί στις 10:00 στο ξενοδοχείο με το οποίο συνεργάζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυτό των υπόλοιπων προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, που θα ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 10:30.

*Οι Γιάννου και Ρομπέρ ήταν τελικά αυτοί που «κόπηκαν» από τον Λάσλο Μπόλονι και έμειναν εκτός 18άδας, λίγη ώρα πριν την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: