Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Τέλος από τους "χωριάτες" ο ΜακΛις!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μπέρμιγχαμ, με τον Άλεξ Μακ Λις να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα.
Τέλος από τους "χωριάτες" ο ΜακΛις
Ο Σκοτσέζος τεχνικός επισκέφτηκε το πρωί τις εγκαταστάσεις της ομάδας για να αποχαιρετίσει τους παίκτες, ενώ στη συνέχεια πήγε στα γραφεία όπου και έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του, μετά από μόλις ένα χρόνο συνεργασίας με τη Βίλα.
Εκδόθηκε, μάλιστα, και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει: «Η Άστον Βίλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Άλεξ ΜακΛις. Η ομάδα είναι απογοητευμένη με τα φετινά αποτελέσματα, τις εμφανίσεις και από τα μηνύματα που έλαβε από τους οπαδούς. Η διοίκηση οφείλει να ενημερώσει τους φιλάθλους ότι έχει απόλυτη επίγνωση των απαιτήσεων και των προσδοκιών και τους ενημερώνει πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την επίτευξή τους».
Για το τέλος της συνεργασίας με τον 53χρονο προπονητή έκανε λόγο σε δηλώσεις του και ο πρόεδρος της ομάδας του Μπέρμιγχαμ, Ράντι Λέρνερ, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Μακ Λις για τη σκληρή δουλειά σε μια δύσκολη περίοδο πρόσθεσε:
«Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι με τους εαυτούς μας και με τον κόσμο σε ό,τι έχει να κάνει με την πορεία μας τα τελευταία χρόνια. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε νέο προπονητή, που θα μπορέσει να αντιληφθεί την ποιότητα της ομάδας και τις προσδοκίες της».
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: