Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Πανό για Τρεζεγκέ από τη μητέρα του!!

Δώδεκα χιλιάδες χιλιόμετρα για να πανηγυρίσουμε τα γκολ σου", αναγραφόταν στο πανό που κρέμασε στις εξέδρες του "Μονουμεντάλ" το βράδυ της Κυριακής η μητέρα του Τρεζεγκέ, ενώ δίπλα υπήρχε και ένα μικρότερο πανό με καρικατούρα του "Τρεζεγκόλ".
Η παρουσία μάλιστα της μητέρας του στο γήπεδο (καθώς επίσης της γυναίκας και των δύο παιδιών του) έφερε γούρι στον πρώην άσο της Γιουβέντους, καθώς πέτυχε το μοναδικό γκολ των "εκατομμυριούχων" στη νίκη τους με 1-0 της Χιμνάσια Χουχούι.

"Παρακολουθούσα τα παιχνίδια του από το ίντερνετ αλλά είχα προειδοποιήσει την οικογένεια ότι θα ερχόμουν στο Μπουένος Άιρες για να τον δω", τόνισε η υπερήφανη μητέρα του έμπειρου επιθετικού, για να αφιερώσει και μερικές κουβέντες στη Ρίβερ Πλέιτ.
"Είναι κορυφαία ομάδα. Δεν είχα ποτέ μία ανάλογη εμπειρία σε στάδιο, η ατμόσφαιρα είναι εντελώς διαφορετική σε σύγκριση με την Ευρώπη.
Όταν μου είχε αναφέρει για πρόταση από τη Ρίβερ, του είπα ότι ήταν δική του απόφαση και του ευχήθηκα καλή τύχη. Πάντα μιλούσε για αυτή την ομάδα".



Gol de David Trezeguet - River vs Gimnasia de... από texniti




πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: