Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Γρηγορίου: «Όλα για το απόλυτο»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Πανσερραϊκού Μιχάλης Γρηγορίου. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν είναι εφικτή η είσοδος στα πλέι-οφ: «Δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Θα πρέπει να περιμένουμε και άλλα στραβοπατήματα από άλλες ομάδες και από την άλλη εμείς να κάνουμε το απόλυτο στα τρία παιχνίδια που απομένουν. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες αλλά η συγκομιδή μας είμαι μικρή. Πρέπει να γίνουμε πιο ουσιαστικοί στις τελικές ευκαιρίες».

Για το επόμενο ματς με την Παναχαΐκή: «Όλα τα παιχνίδια μέχρι και το τέλος είναι ματς κλειδιά. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αρχής γενομένης με αυτό με την Παναχαΐκή που θα είναι πολύ δύσκολο γιατί έχουμε ντεσαβαντάζ λόγω κούρασης. Η Παναχαΐκή είχε ρεπό την αγωνιστική που μας πέρασε ενώ εμείς θα πάμε πιο κουρασμένοι».

Για τη δήλωση του ότι έπρεπε να είχε δέκα βαθμούς παραπάνω η ομάδα του: «Θα έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο σε πολλούς αγώνες αλλά δεν πήραμε βαθμούς. Για αυτό είπα ότι θα μπορούσαμε να είχαμε δέκα βαθμούς παραπάνω».

Για το γεγονός ότι Λάρισα και Πανσερραϊκός έμειναν χαμηλά στη βαθμολογία: «Κανείς δεν περίμενε στο ξεκίνημα ότι η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός θα ήταν τόσο χαμηλά. Και οι δύο ομάδες έχουν όμως μια πολύ σημαντική δικαιολογία. Καμία από τις δύο ομάδες δεν ήξερε που θα παίζει μέχρι τον Οκτώβριο. Δεν ξέραμε τι ρόστερ να κάνουμε. Για Β΄ Εθνική ή για την Σουπερλίγκα. Η Βέροια και ο Πανθρακικός είχαν ετοιμαστεί κατάλληλα από το καλοκαίρι που μας πέρασε».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φίλους της ομάδας: «Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε αυτό που αρμόζει σε αυτή την ιστορική ομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε το απόλυτο».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: