Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Πέρεθ: «Ο τίτλος ανήκει σε όλους εσάς»

Πέρεθ: «Ο τίτλος ανήκει σε όλους εσάς»
Την υπόσχεση ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να προσφέρει στιγμές χαράς στους υποστηρικτές έδωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, μιλώντας στους οπαδούς της «βασίλισσας» έξω από το δημαρχείο της ισπανικής πρωτεύουσας. Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση των «μερένχες» επισκέφτηκε το κτίριο της Επαρχίας της Μαδρίτη, όπου δέχθηκε τα συγχαρητήρια της προέδρου Εσπεράνσα Αγκίρε.

«Είμαστε εδώ και πάλι, όπως είχαμε υποσχεθεί πριν από έναν χρόνο στην Εσπεράνσα Αγκίρε. Αυτός ο σύλλογος είναι παγκόσμιος και δεν γνωρίζει σύνορα, αλλά αυτή είναι η πόλη μας και θέλουμε να γιορτάσουμε αυτή τη στιγμή με τους κατοίκους της. Αυτό είναι μια απόδειξη ότι οι προκλήσεις δεν είναι δύσκολες ή αδύνατες για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Άξια πήραμε το πρωτάθλημα χάρη στους σπουδαίους παίκτες μας και τον εξαιρετικό προπονητή μας, ο οποίος είναι ήδη κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου με τα επιτεύγματά του», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ισπανικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Πλέον έχουμε 32 πρωταθλήματα σε 110 χρόνια ιστορία και είμαστε σίγουροι ότι ο νέος τίτλος ήρθε με τις αξίες που έχουμε ως σύλλογος: το ταλέντο, την αυτοθυσία και την απρόσκοπτη υπεράσπιση των χρωμάτων μας. Όπως κάναμε την περσινή σεζόν είχαμε νέους θριάμβους και παρά τις δυσκολίες, με τη βοήθεια των οπαδών μας, φτάσαμε ως εδώ. Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ την Ατλέτικο Μαδρίτης για την κατάκτηση του Europa League. Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τις ίδιες ελπίδες και όνειρα με τους ανθρώπους που μας υποστηρίζουν. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη που μας δείχνετε και θα επιστρέψουμε για ακόμη μία σπουδαία στιγμή».

πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: