Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

«Το πιο σημαντικό ματς της καριέρας μου»

«Το πιο σημαντικό ματς της καριέρας μου»
Ποιο Παγκόσμιο και ποιο Euro; Το σημαντικότερο παιχνίδι για τον Φρανκ Ριμπερί είναι ο τελικός του Champions League. Η Μπάγερν αντιμετωπίζει το Σάββατο στο Μόναχο την Τσέλσι και οι παίκτες ελπίζουν να μην τελειώσουν τη σεζόν με «άδεια χέρια» εφόσον τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο της Γερμανίας κατέληξαν στη Ντόρτμουντ.

«Φυσικά και υπάρχει το Παγκόσμιο Κύπελλο και τo Euro, αλλά για μένα αυτός ο τελικός θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην καριέρα μου. Μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά υπάρχουν και πιθανότητες ήττας», δήλωσε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο Γάλλος μέσος τονίζει πως η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από εκείνη που βρέθηκε στον τελικό πριν από δύο χρόνια (ήττα 2-0 από την Ίντερ) και σημειώνει πως ο προπονητής, Γιουπ Χάινκες, είναι ο άνθρωπος στον οποίο οφείλεται αυτή η αλλαγή.

«Είμαστε πολύ καλύτεροι τώρα. Είμαστε και πιο άνετοι. Δεν αγχωνόμαστε τόσο πολύ και προσπαθούμε να διασκεδάσουμε ξανά με το να παίζουμε ποδόσφαιρο. Ο προπονητής παίζει μεγάλο ρόλο στο πόσο πολύ αλλάξαμε. Δημιουργεί μια πολύ θετική ατμόσφαιρα. Οι παίκτες έχουν πίστη σε αυτόν», ήταν τα λόγια του Ριμπερί.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: