Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

«Καταδικασμένοι να πετύχουμε»

Πάνω σε όλα όσα συνέβησαν χθες στην Καλαμαριά, τοποθετήθηκε σήμερα με επίσημη ανακοίνωση το ΤΑΠ Ηρακλής. Σε αυτήν αναφέρεται αρχικά στην στοχοποίηση του οπαδικού κινήματος του συλλόγου και εκφράζει σημαντικά παράπονα για τη στάση των διαιτητών απέναντι στην ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για πολλοστή φορά υπήρξαμε θεατές μιας απερίγραπτης στοχοποίησης της ομάδας, της Διοίκησης και του κόσμου του Ηρακλή.

Είμαστε λοιπόν αναγκασμένοι να καταγγείλουμε την προκατάληψη εναντίον του ΗΡΑΚΛΗ χωρίς καμία αφορμή και αιτία. Οφείλουμε επίσης να επισημάνουμε και την δρακόντεια αυστηρότητα των αρχών και των θεσμών απέναντι στην ομάδα μας και μάλιστα όταν δεν υφίσταται λόγος για αυτήν την αντιμετώπιση. Δεν ξέρουμε πως μπορεί να εξηγηθεί το φαινόμενο της απρόκλητης αντιμετώπισης και επίθεσης που δέχεται ο κόσμος του Ηρακλή.

Όσο για την κάκιστη αντιμετώπιση της ομάδας μας από τους «άρχοντες» των αγώνων, δεν έχουμε παρά να επισημάνουμε ότι η υπομονή μας και η ανοχή μας σε τέτοιου είδους καταστάσεις έχει τελειώσει και ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες που τους αναλογούν. Στο παρελθόν έχουμε επιστήσει την προσοχή για την κατάφορη αδικία της ομάδας μας σε περισσότερες περιπτώσεις από όσες θα φανταζόμασταν. Δυστυχώς, αυτό συνεχίζεται. Καλούμε λοιπόν τα αρμόδια όργανα έστω και την ύστατη στιγμή να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Απλά να υπενθυμίσουμε πως στις εναπομείνασες αγωνιστικές κρίνονται και αξιολογούνται τα πάντα και η Διοίκηση του Ηρακλή ουδεμία ευθύνη φέρει για οτιδήποτε.

Επίσης θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον κόσμο του Ηρακλή ότι τον αγώνα που έχουμε αναλάβει για την άνοδο της ομάδας, είμαστε υποχρεωμένοι να τον συνεχίσουμε και θα τον συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Όσα εμπόδια και να εμφανιστούν, δεν είναι ικανά να μας σταματήσουν από την προσπάθεια που έχουμε αναλάβει. Τίποτα και κανένας δεν μπορεί να μας σταθεί εμπόδιο. Όσο για τους δύσπιστους, τους εξ αποστάσεως και τους εκ του ασφαλούς κριτές μας, οι οποίοι συνεχίζουν και σχολιάζουν αρνητικά κάθε ενέργεια μας, τους ενημερώνουμε πως εμείς την προσπάθεια που έχουμε αναλάβει δεν θα την παρατήσουμε. Ξέρουμε ότι είναι δύσβατος ο δρόμος που διαλέξαμε, όμως η πίστη και η αγάπη για τον Ηρακλή τα αντιμετωπίζει όλα. Με ειλικρίνεια σας λέμε ότι ο Ηρακλής είναι καταδικασμένος να πετύχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: