Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

«Ανυπομονούμε για την επόμενη χρονιά»

«Ανυπομονούμε για την επόμενη χρονιά»
Την απογοήτευσή του για το γεγονός πως η Ίντερ έμεινε εκτός Champions League εξέφρασε ο Ντιέγκο Μιλίτο, ο οποίος τόνισε πως οι «νερατζούρι» θα παλέψουν για κάτι καλύτερο την επόμενη σεζόν. Η ήττα από τη Λάτσιο (3-1) ήταν καθοριστική και έστειλε την ομάδα του Αντρέα Στραματσιόνι στη δεύτερη τη τάξη πιο σημαντική ευρωπαϊκή διοργάνωση την επομένη χρονιά.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, γιατί πραγματικά θέλαμε την πρόκριση στο Champions League. Ωστόσο ανυπομονούμε για την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο 32χρονος Αργεντινός και συνέχισε λέγοντας ποιοι θα είναι οι στόχοι της ιταλικής ομάδας την χρονιά που έρχεται:

«Θα πρέπει να ξεκινήσουμε καλά την επόμενη χρονιά. Περίπου με τον τρόπο που τελειώσαμε τη φετινή, αν εξαιρέσουμε την ήττα από την Λάτσιο. Πρέπει να αντιπροσωπεύσουμε την Ίντερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε τόσο στο ιταλικό πρωτάθλημα όσο και στο Europa League» ήταν τα λόγια του επιθετικού, ο οποίος φέτος πέτυχε ατομικό ρεκόρ πετυχαίνοντας 24 γκολ σε 33 εμφανίσεις στη Serie A.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: