Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Οι «εκλεκτοί» της εθνικής Ιταλίας!!

Οι «εκλεκτοί» της εθνικής Ιταλίας
Τους 32 παίκτες που συμπεριέλαβε στην προεπιλογή της εθνικής Ιταλίας, ανακοίνωσε την Κυριακή ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τσεζάρε Πραντέλι, ενόψει του ερχόμενου EURO της Ουκρανίας και της Πολωνίας. Μοναδικό ερωτηματικό στην τελική επιλογή είναι η παρουσία του αμυντικού της Γιουβέντους, Τζόρτζιο Κιελίνι.

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να γνωστοποιήσει τους 23 που θα παραμείνουν για την τελική φάση στις 29 Μαϊου. Μάλιστα, οι παίκτες που κλήθηκαν και αγωνίζονται σε Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και Νάπολι, θα ξεκινήσουν προετοιμασία την επόμενη εβδομάδα, καθώς έχουν ακόμα υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους.

Ο Κιελίνι τραυματίστηκε στον μηρό στο παιχνίδι της Γιουβέντους με την Αταλάντα την Κυριακή, στο πλαίσιο της 38ης αγωνιστικής της Serie A και, παρόλο που επιλέχθηκε, η παρουσία του στο EURO θα κριθεί από τεστ ετοιμότητας που θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά, η 32μελής αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπουφόν (Γιουβέντους), Ντε Σάνκτις (Νάπολι), Σιρίγκου (Παρί Σεν Ζερμέν), Βιβιάνο (Παλερμο).

Αμυντικοί: Αμπάτε (Μίλαν), Αστόρι (Κάλιαρι), Μπαλτζαρέτι (Παλέρμο), Μπαρτζάλι (Γιουβέντους), Μποκέτι (Ρουμπίν Καζάν), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Κιελίνι (Γιουβέντους), Κρισίτο (Ζενίτ), Μάτζιο (Νάπολι), Ογκμπόνα (Τορίνο), Ρανόκια (Ίντερ).

Μέσοι: Τσιγκαρίνι (Αταλάντα), Ντε Ρόσι (Ρόμα), Ντιαμάντι (Μπολόνια), Τζιατσερίνι (Γιουβέντους), Μαρκίζιο (Γιουβέντους), Μοντολίβο (Φιορεντίνα), Τιάγκο Μότα (Παρί Σεν Ζερμέν), Νοτσερίνο (Μίλαν), Πίρλο (Γιουβέντου), Τσελότο (Αταλάντα), Βεράτι (Πεσκάρα).

Επιθετικοί: Μπαλοτέλι (Μάντσεστερ Σίτι), Μπορίνι (Ρόμα), Κασάνο (Μίλαν), Ντέστρο (Σιένα), Ντι Νατάλε (Ουντινέζε), Τζιοβίνκο (Πάρμα).

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: