Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Αλλοίωση αποτελέσματος στο ΟΑΚΑ!!

Για το πέναλτι που δεν σώθηκε στον ΠΑΟΚ στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο πρώην διαιτητής, Σωτήρης Βοργιάς, στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα», τονίζοντας πως ήταν πεντακάθαρη φάση και έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

«Η συγκεκριμένη διοίκηση της ΕΠΟ δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά της σωστά, από τη στιγμή που βάζει τέτοιους διαιτητές να σφυρίζουν σε κρίσιμα παιχνίδια. Είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος. Το πέναλτι στον Φωτάκη (στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ) είναι οφθαλμοφανές, για σεμινάριο» τόνισε αρχικά ο Βοργιάς και συνέχισε:

«Θέλω να δω τη στάση των κυρίων Δούρο και Σαρρή. Ο κύριος Γιάχος είναι συγγενής με τον ένα και έχει συναλλαγματικές σχέσεις με τον άλλο σε προσωπικό επίπεδο. Αυτά τα αλισβερίσια είναι που μολύνουν το ποδόσφαιρο. Όταν ο καλός διαιτητής κάνει πολλά συνεχόμενα λάθη, σημαίνει ότι δέχεται πίεση. Ο Δούρος βέβαια πιστεύω ότι θα είναι παρελθόν από την επιτροπή διαιτησίας από του χρόνου».

Όσον αφορά την στάση που κρατά ο ΠΑΟΚ, τόνισε: «Οι μέτριες διοικήσεις και αυτοί που έκαναν άχρηστες μεταγραφές με χαρακτηριστική αυτή του Κουτσιανικούλη, έχουν καταντήσει τον ΠΑΟΚ να μην έχει λόγο στα τεκταινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην εκπομπή τοποθετήθηκε και Αντώνης Αντωνόπουλος, λέγοντας: «Δυστυχώς εδώ τίθεται θέμα ηθικής τάξεως. Κάποιοι είναι αμετανόητοι και βολεμένοι. Επί σειρά ετών οι υποτιθέμενοι θεματοφύλακες είναι αυτοί που διαιωνίζουν την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: