Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ολυμπιακός: Κρίσιμη συνάντηση Μαρινάκη με Μέλμπεργκ!

Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχει την Δευτέρα (14/5) ο Όλοφ Μέλμπεργκ, κατά την οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει η παραμονή του Σουηδού άσου.
Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, βρέθηκε το προηγούμενο τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη, όπου πανηγύρισε από κοντά τον άθλο της μπασκετικής ομάδας και την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία της και την Δευτέρα (14/5) αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Η επιστροφή του μεγαλομετόχου των «ερυθρόλευκων», σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα θέματα που «καίνε» τους Πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ελλάδας. Ο Ντομίνγκος Πασιένσια βρίσκεται… προ των πυλών της τεχνικής ηγεσίας, ενώ ο Φρανσουά Μοντέστο συμφώνησε για να παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο στον Πειραιά.
Σειρά αναμένεται να πάρουν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έχουν δεχθεί πρόταση για την ανανέωση των συμβολαίων τους και συγκεκριμένα οι Όλοφ Μέλμπεργκ, Αριέλ Ιμπαγάσα και Μάρκο Πάντελιτς. Η υπόθεση που θα απασχολήσει πρώτα τον Ολυμπιακό είναι αυτή του Σουηδού αμυντικού.
Ο «βράχος» έχει δεχθεί πρόταση ενός εκατομμυρίου ευρώ συν μπόνους από τους «ερυθρόλευκους» για την ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο και την Δευτέρα (14/5) αναμένεται να έχει την τελική επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Αυτή την στιγμή, οι περισσότερες πιθανότητες τείνουν προς την παραμονή του έμπειρου αμυντικού.
Από εκεί και πέρα, την Τρίτη (15/5) θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Αριέλ Ιμπαγάσα, Αλεχάντρο Καμάνιο. Ο μάνατζερ του Αργεντίνου μέσου είχε δώσει το «παρών» στην φιέστα των «ερυθρόλευκων», την προηγούμενη Τετάρτη (9/5) και θα επιστρέψει την Τρίτη, ούτως ώστε να έχει την τελική επαφή με τους Πειραιώτες.
Όσον αφορά, τέλος, στον Μάρκο Πάντελιτς, όλα δείχνουν πως ο Σέρβος επιθετικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο «συγκρότημα» του Λιμανιού, καθώς η επιθυμία του για παραμονή είναι έντονη, ενώ τυγχάνει απόλυτης εκτίμησης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: