Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Σαρακατσάνος: «Ζηλεύουν τον Πανθρακικό»

Ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Αχιλλέας Σαρακατσάνος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την επιτυχία της ομάδας της Κομοτηνής να επιστρέψει μετά από δύο χρόνια στη Σούπερ Λίγκα.

Ο κεντρικός αμυντικός του Πανθρακικού τόνισε αρχικά για τα μεθεόρτια:

«Μετά την επιστροφή είχαμε μια πρώτη γιορτή, αλλά μας επιφυλάσσουν και μια ακόμη καλύτερη στο τελευταίο εντός έδρας ματς. Μας περίμενε αρκετός κόσμος στην επιστροφή μας, αλλά θέλουμε να το γιορτάσουμε με περισσότερο στο γήπεδό μας».

Για την επιτυχή έκβαση της φετινής προσπάθειας:

«Έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια από τη διοίκηση, με ρόστερ πολύ αξιόμαχο για τη Β? Εθνική. Με προσπάθεια και δουλειά βγήκε αυτό το αποτέλεσμα και μας γεμίζει με μεγάλη χαρά. Ο Πανθρακικός άξιζε να βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ.

Αγωνιστικά μέσα στις επιλογές της διοίκησης ήταν ότι πήρε έναν φιλόδοξο προπονητή και αυτό βοήθησε στη χημεία των παικτών. Το μυστικό μας ήταν η αξιοποίηση των αγώνων στην έδρα μας και από εκεί και πέρα αμυντικά η ομάδα απέδιδε πολύ. Πιστεύω γενικά ότι η άμυνα δίνει πρωταθλήματα».

Για την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα είπε:

«Οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν την εμπειρία για να κάνουν τις σωστές επιλογές, αλλά και το χρόνο. Έχουν μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και έχοντας μάθει θα κάνουν καλύτερες επιλογές».

Για το αν θα ανανεώσει με τον Πανθρακικό τόνισε:

«Πέραν από τους ποδοσφαιριστές, τον πρώτο λόγο έχει ο προπονητής, να ξεκαθαρίσει το θέμα και από εκεί και πέρα να τεθεί θέμα ρόστερ. Και για μένα και για κάθε επαγγελματία, ο Πανθρακικός είναι ομάδα που τη ζηλεύουν πολλοί, έχει δικό του αθλητικό κέντρο και ανθρώπους που ενδιαφέρονται, αλλά και αφήνουν απερίσπαστο το αγωνιστικό σκέλος. Για μένα είναι καλό να μείνω».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: