Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ευρώπη και ουρά οι εκκρεμότητες!!

Ευρώπη και ουρά οι εκκρεμότητες
Το τελευταίο εισιτήριο για το Europa League και η κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας είναι οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στην τελευταία αγωνιστική της Bundesliga.

Με τη Ντόρτμουντ να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, την Μπάγερν να έχει φτάσει στον τελικό του Champions League και αμφότερες να σκέφτονται ήδη τον μεταξύ τους τελικό Κυπέλλου στις 12 Μαΐου, τη Σάλκε να είναι η τρίτη ομάδα που θα βρίσκεται απευθείας στους ομίλους και τη Γκλάντμπαχ στα προκριματικά της διοργάνωσης, η κατάσταση στα υψηλά πατώματα είναι ξεκάθαρη. Στο Europa League θα συμμετέχουν Λεβερκούζεν και Στουτγκάρδη, ενώ το τρίτο εισιτήριο για τη διοργάνωση διεκδικούν τρεις ομάδες. Το Ανόβερο με 45 βαθμούς είναι στην προνομιούχο θέση κι έχει εύκολη αποστολή υποδεχόμενη την ουραγό Καϊζερσλάουτερν, ενώ σε στραβοπάτημα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ ελπίζουν η Βόλφσμπουργκ (44β.) που δοκιμάζεται στη Στουτγκάρδη και οι Βέρντερ και Νυρεμβέργη (42β.) που υποδέχονται Σάλκε και Λεβερκούζεν αντίστοιχα.

Όσον αφορά στην ουρά, με δεδομένο τον υποβιβασμό της Καϊζερσλάουτερν, μένει να φανεί ποια ομάδα θα την ακολουθήσει απευθείας τερματίζοντας 17η και ποια ως 16η θα δώσει μπαράζ ανόδου/παραμονής με τον τρίτο της δεύτερης κατηγορίας. Η Κολωνία (30β.) κρατά την τύχη στα χέρια της, αφού με νίκη αποφεύγει την προτελευταία θέση. Η Χέρτα (28β.) υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ και ελπίζει σε στραβοπάτημα της Κολωνίας. Σε ενδεχόμενη ισοβαθμία, θα μετρήσει η συνολική διαφορά τερμάτων, όπου η Χέρτα έχει ελαφρύ προβάδισμα (-28 έναντι -33 της Κολωνίας).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής:

Σάββατο 5/5 (16:30)

Νυρεμβέργη-Λεβερκούζεν
Κολωνία-Μπάγερν Μονάχου
Βέρντερ Βρέμης-Σάλκε
Άουγκσμπουργκ-Αμβούργο
Ντόρτμουντ-Φράιμπουργκ
Ανόβερο-Καϊζερσλάουτερν
Χέρτα Βερολίνου-Χόφενχαϊμ
Στουτγκάρδη-Βόλφσμπουργκ
Μάιντς-Γκλάντμπαχ


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: