Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Σήκω Χίτσκοκ για να δεις!!

Σήκω Χίτσκοκ για να δεις
Σε θρίλερ με απρόβλεπτο φινάλε έχει εξελιχθεί η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην Ιταλία. Η αναπάντεχη ισοπαλία που παραχώρησε η Γιουβέντους στη Λέτσε δίνει δικαίωμα στο όνειρο στη Μίλαν, η οποία ακολουθεί στο -1. Οι «ροσονέρι» πάντως έχουν δύσκολο έργο, καθώς δεν τους αρκεί νέο στραβοπάτημα των «μπιανκονέρι» (φιλοξενούνται από την Κάλιαρι), αλλά θέλουν και δική τους νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με την Ίντερ, η οποία παλεύει για έξοδο στο Champions League.

Μία λανθασμένη εκτίμηση του Μπουφόν την περασμένη αγωνιστική κόστισε δύο βαθμούς στη «Γηραιά Κυρία», που όμως, παραμένει φαβορί. Πλέον κόντρα στην Κάλιαρι, χώρος για λάθη δεν υπάρχει, αλλιώς η Γιουβέντους κινδυνεύει να πετύχει το απίστευτο. Να χάσει δηλαδή ένα πρωτάθλημα στο οποίο δεν έχει γνωρίσει ήττα! Ο Αντόνιο Κόντε θα πρέπει να περιμένει να δει την κατάσταση των Πέπε και Ντε Τσέλιε, αν και δύσκολα κάποιος από τους δύο φαίνεται πως θα μπει στην ενδεκάδα.

Την ίδια ώρα διεξάγεται και το «derby della madonnina». Όταν Ίντερ και Μίλαν βρίσκονται η μία απέναντι στην άλλη, δεν χρειάζεται και ιδιαίτερο κίνητρο για να κυνηγήσει τη νίκη. Πόσο μάλλον τώρα που επικράτηση της μίας θα σημάνει σχεδόν καταστροφή της άλλης. Οι τυπικά γηπεδούχοι θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους στην προσπάθεια που κάνουν για να προλάβουν το Champions League, ένα στόχο που ήταν απαγορευμένος καρπός πριν την αλλαγή προπονητή. Οι «νερατζούρι», που προέρχονται από ήττα (3-1 από την Πάρμα) έχουν προβλήματα στην άμυνα, με τον Σταματσιόνι να μην μπορεί (για την ώρα) να υπολογίζει στους Κίβου και Ναγκατόμο. Από την άλλη μεριά οι «ροσονέρι» με ανεβασμένη ψυχολογία από την απροσδόκητη εξέλιξη της μάχης του τίτλου και τους Ιμπραΐμοβιτς-Ρομπίνιο στην επίθεση, θα τα δώσουν όλα για μια νίκη που εκτός από το «ονόρε», σημαίνει πως τουλάχιστον (εάν νικήσει η Γιουβέντους) θα παραμείνουν στο κυνήγι της.

Την τελευταία αγωνιστική οι «μπιανκονέρι» υποδέχονται την Αταλάντα και οι Μιλανέζοι τη Νοβάρα.

Η 37η αγωνιστική :

Σάββατο, 5/5

Λέτσε-Φιορεντίνα (19:00)
Ρόμα-Κατάνια (21:45)

Κυριακή, 6/6 (16:00)

Σιένα-Πάρμα (13:30)
Αταλάντα-Λάτσιο
Μπολόνια-Νάπολι
Κάλιαρι-Γιουβέντους
Νοβάρα-Τσεζένα
Παλέρμο-Κιέβο
Ουντινέζε-Τζένοα
Ίντερ-Μίλαν

Η επόμενη (τελευταία) 38η αγωνιστική:

Κυριακή, 13/5 (21:45)


Μίλαν-Νοβάρα
Κατάνια-Ουντινέζε
Τσεζένα-Ρόμα
Κιέβο-Λέτσε
Φιορεντίνα-Κάλιαρι
Τζένοα-Παλέρμο
Γιουβέντους-Αταλάντα
Λάτσιο-Ίντερ
Νάπολι-Σιένα
Πάρμα-Μπολόνια



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: