Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

«Ποιος είπε ότι φεύγω;»

Κατηγορηματικός όσον αφορά τα σενάρια περί αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία του Πιερικού εμφανίστηκε ο Γιώργος Χατζάρας στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Ο προπονητής της ομάδας της Κατερίνης τόνισε πως δεν γνωρίζει τίποτα για αυτό το ζήτημα, ενώ μεταξύ άλλων πρόσθεσε πως τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα του Πιερικού οφείλονται στο ότι δεν υπάρχει βάθος στο ρόστερ της ομάδας.

Σε ερώτηση για το αν θα αποχωρήσει από τον Πιερικό μετά τα τελευταία δημοσιεύματα που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας απάντησε: «Ποιος είπε ότι φεύγω; Όλα αυτά είναι κακή πληροφόρηση. Μένω έκπληκτος. Όλο αυτό είναι πέρα από κάθε φαντασία. Δεν υπάρχει θέμα με το ΔΣ ούτε καμιά συνεννόηση. Απλώς χθες άργησε να γίνει η προπόνηση λόγω πολιτικών συγκεντρώσεων. Ίσως από αυτό προέκυψε το θέμα».

Για το πώς βλέπει τα φετινά πλέι οφ: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή από την ΑΕΚ. Η πιο αδύναμη ομάδα στα πλέι οφ είναι η ΑΕΚ. Ο Ατρόμητος βγάζει μια υγειά και είναι βασικός αντίπαλος και του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Ο ΠΑΟΚ έχει το όνομα, ενώ ο Παναθηναϊκός από την άλλη έχει και το πλεονέκτημα της πρωτοπορίας. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ αυτό που έπρεπε να κάνει το έκανε νικώντας την χειρότερη ομάδα που είναι η ΑΕΚ. Τώρα θα εξαρτηθεί με το τι θα κάνει στα επόμενα παιχνίδια. Έχει πολλές πιθανότητες να περάσει τον Παναθηναϊκό. Όλα παίζονται».

Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση στον Άρη τόνισε πως: «Δυστυχώς αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρό είναι μια προέκταση της κοινωνίας. Όταν μια ομάδα δεν έχει επενδυτή και ανοίγεται παραπάνω οδηγείται σε αυτή την κατάσταση. Το έζησα και εγώ αυτό. Σε τέτοιες καταστάσεις όλα φταίνε. Ο Άρης θα πρέπει να βγει από το οικονομικό πρόβλημα, γιατί είναι πολύ δύσκολή η κατάσταση. Η κοινωνική κρίση έχει πλήξει τους πάντες. Το πορτοφόλι του καθενός είναι μειωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο Άρης θα πρέπει να βρει έναν σωστό χρηματοδότη».

Στον επίλογό του αναφέρθηκε στην πορεία του Πιερικού επισημαίνοντας πως: «Ο Πιερικός έκανε και κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε στα πλέι οφ, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν ήμασταν τόσο καλοί. Δεν έχουμε το ρόστερ να αναπληρώνουμε ποδοσφαιριστές και αυτό ήταν η αιτία των τελευταίων αποτελεσμάτων. Παρόλα αυτά θα παλέψουμε για αν ανέβουμε».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: