Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Στην Μόσχα ο φάκελος του ΠΑΟΚ!!

Στην Ρωσική πρωτεύουσα βρίσκεται ήδη ο φάκελος των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που επί τριήμερο συνέλεγαν ο οικονομικός διευθυντής των επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη και ο νομικός του εκπρόσωπος του Γιώργος Γκουροβανίδης. Όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να συνεχίσει με τον ομογενή επιχειρηματία την συνέχεια της μελλοντικής συνεργασίας για μεταβίβαση πακέτου μετοχών με ότι αυτό σημαίνει, ακολουθώντας τον δρόμο που αποφασίστηκε από την διοίκηση του σε συνεργασία πάντα με την διοίκηση του ΑΣ.
Η διαδικασία αυτή εξελίσσεται υπό άκρα μυστικότητα και αυτό χαρακτηρίζει όχι μόνο τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, αλλά και τους εκπροσώπους της πλευράς Σαββίδη.
Χθες μιλώντας με τον νομικό της πλευράς του Σαββίδη, τον κ. Γκουροβανίδη, οδηγηθήκαμε στο συμπέρασμα αφού ο ΠΑΟΚ έχει κάνει την κίνηση της δικής του επιλογής αγνοώντας ασφαλώς άκομψα τον κ. Καμπάνη.

"Δεν είναι μια εύκολη υπόθεση ο έλεγχος των στοιχείων μιάς εταιρείας σαν τον ΠΑΟΚ και αυτό προϋποθέτει συνεχή διαδικασία. Δεν είναι κάτι που θα ολοκληρωθεί σύντομα. Ένα σπίτι να αγοράσεις θέλεις χρόνο πόσο μάλλον μια εταιρεία σαν τον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά του ο κ. Σαββίδης θέλει να εξελιχθούν σύντομα όλες οι διαδικασίες για να υπάρξει τελικό θετικό αποτέλεσμα. Δεν είμαι σε θέση να πω κάτι περισσότερο για αυτήν την υπόθεση" μας είπε ο κ. Γκουροβανίδης ο οποίος γνωρίζοντας και τις λεπτομέρειες της λειτουργίας του ρωσικού κράτους προέβλεψε
ότι χρειάζεται χρόνος για να γίνει σωστή μελέτη των στοιχείων (αλλά και για να ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά που αφορούν στο δάνειο των 2 εκ. ευρώ), επισημαίνοντας πώς αυτές τις μέρες στη Ρωσία υπάρχουν συνεχόμενες αργίες που επιμηκύνουν το χρόνο που απαιτείται μέχρι να πάμε στο επόμενο στάδιο της διαπραγμάτευσης. Η γιορτή της 9ης Μαίου, που είναι εθνική και αφιερωμένη στη νίκη του σοβιετικού στρατού στον Β' Παγκόσμιο θα έχει τις επιπτώσεις της στην διαδικασία.

Η στάση Καμπάνη

Από την άλλη πλευρά υπάρχει μια φανερή δυσαρέσκεια από την πλευρά του Γιάννη Καμπάνη που εκδηλώνεται με κάθε τρόπο και καθημερινά. Ο εφοπλιστής που παρακολούθησε τον αγώνα της Τετάρτης είναι δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά των διοικούντων της ΠΑΕ και όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να ανακαλέσει το ενδιαφέρον του.
Δυσαρεστημένος είναι και ο νομικός του Γιάννη Καμπάνη και τέως παράγοντας του ΠΑΟΚ, Μπάμπης Αποστολίδης που προτίθεται να καταθέσει την εντολή που έχει από τον κ. Καμπάνη και παραιτούμενος από την εκπροσώπηση του να αναζητήσει την άκρη του νήματος: "Εχω φτάσει να λέω ότι ακόμα και ο αείμνηστος Θωμάς Βουλινός ήταν εντιμότερος κάποιων άλλων, γιατί πέρα από ότι έκανε ξόδεψε την περιουσία του για την ομάδα. Εγώ κινούμαι με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και με αυτή την προϋπόθεση ανέλαβα την εκπροσώπηση του κ. Καμπάνη. Η στάση των παραγόντων του ΠΑΟΚ με εξοργίζει και θεωρώ πως η πολιτική που ακολουθούν είναι επιζήμια για την ομάδα".
Όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει με τον Ιβάν Σαββίδη με ότι αυτό συνεπάγεται και σύντομα ή έστω με καθυστέρηση η συνεργασία θα επιτευχθεί.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: