Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Σάντος: «Μακάρι να μπορούσα να τους επιλέξω όλους…»

Σάντος: «Μακάρι να μπορούσα να τους επιλέξω όλους…»
Στην ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή της επιλογής της τελικής αποστολής της Εθνικής ομάδας για το Euro 2012 στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, μιλώντας αποκλειστικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Θα αποφασίσω με βάση τις αρχές μου και με δικαιοσύνη. Θα είναι δύσκολο γιατί στα προκριματικά πραγματικά όλοι όσοι αγωνίστηκαν βοήθησαν πολύ», τόνισε.

Ο Πορτογάλος προπονητής μετά την ολοκλήρωση της τελετής βράβευσης των κορυφαίων της σεζόν από την Forthnet-Nova, μίλησε αναλυτικά στους 94,6.

Για την σημερινή βραδιά των βραβείων:

«Όλα πήγαν καλά και ήταν πολύ ωραία εκδήλωση. Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι της σεζόν και αυτό είναι ωραίο».

Για το Euro και την προετοιμασία της ομάδας:

«Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτή τη στιγμή τους παίκτες στην διάθεσή μας και έχουμε αναγκαστεί να αλλάξουμε τον προγραμματισμό μας. Είμαστε όμως αισιόδοξοι, οι παίκτες έχουν πάθος και διάθεση και πάντα θέλουν να αγωνίζονται στην Εθνική. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά».

Για την στιγμή της επιλογής της τελικής αποστολής:

«Η επιλογή θα είναι πολύ δύσκολη. Μακάρι να μπορούσα να πάρω μαζί μου όλους τους παίκτες γιατί πραγματικά όλοι βοήθησαν στα προκριματικά. Θα είναι μία δύσκολη απόφαση και θα την πάρω με βάση της αρχές μου, με ηρεμία και με τα δικά μου κριτήρια. Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μείνουν έξω από αυτήν την αποστολή και ότι σύντομα οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: