Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ρεγκούζας: «Η ρύθμιση δεν προχώρησε λόγω τρόικας»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε Αδάμ Ρεγκούζας. Ο υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες αλλά και στα κρούσματα βίας που ταλανίζουν τον χώρο του αθλητισμού.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: «Οι κυβερνήσεις της ΝΔ έδειξαν πρόσωπο σε αυτή την υπόθεση και θα σταθούμε δίπλα στα οικονομικά προβλήματα όλων των ομάδων. Εγώ είμαι μαζί με τις ομάδες της Μακεδονίας. Δεν πρέπει να προσέξουν μόνο τα οικονομικά τους, αλλά θα πρέπει να προστατευθούν και από τα κρούσματα βίας».

Για την ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ: «Επιχειρήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση να γίνει μια νομοθετική ρύθμιση που να αντιμετωπίζει το πρόβλημα των ληξιπρόθεσμων χρεών που έχει να κάνει με 60 δόσεις, αλλά δεν προχώρησε λόγω τρόικας. Η τρόικα έκανε λόγο για 18 δόσεις».

Για το τι προσφέρουν οι ομάδες στον κρατικό μηχανισμό: «Οι ομάδες προσφέρουν κοινωνικό έργο αλλά προσφέρουν και οικονομικά στο κράτος, με τα εισιτήρια και με τα στοιχημάτισα παιχνίδια».

Για το θέμα της βίας: «Το πρόβλημα της βίας είναι πολύ μεγάλο και απομακρύνει τον κόσμο από τα γήπεδα. Θα πρέπει να λυθεί άμεσα».

Για το τι έχει πράξει ο ίδιος ότνα βρίσκονταν στον Υπ. Οικ.: «Κατά τη θητεία μου στο Υπ.Οικονομικών βοήθησα και τον ΠΑΟΚ και τον Άρη και τον Ηρακλή» και ολοκληρώνοντας πρόσθεσε:

«Οι συγκυρίες είναι δύσκολες, αλλά πιστεύω ότι θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης και θα αντεπεξέλθουμε».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: