Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Καγκάβα: «Εγωιστής ο Λεβαντόφσκι»

Καγκάβα: «Εγωιστής ο Λεβαντόφσκι»
Παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Σίνζι Καγκάβα άνοιξε «πυρ» κατά του συμπαίκτη του στη Ντόρτμουντ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, χαρακτηρίζοντάς τον εγωιστή, γιατί σπάνια συνεργάζεται μαζί του ο Πολωνός επιθετικός. «Θα ήταν καλύτερος παίκτης αν δεν ήταν εγωιστής», ανέφερε σχετικά ο Ιάπωνας.

Το συμβόλαιο του Καγκάβα με τους Βεστφαλούς λήγει το καλοκαίρι και έχει γίνει ήδη γνωστό ότι δύσκολα θα ανανεώσει, καθώς υπάρχουν «σειρήνες» από την Αγγλία. Με τις δηλώσεις για τον συμπαίκτη του, μάλλον κλείνει οριστικά το κεφάλαιο «Ντόρτμουντ», μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

«Το παιχνίδι του Λεβαντόφσκι στηρίζεται αποκλειστικά στο πως θα σκοράρει ο ίδιος και όχι πως θα συνεργαστεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ποτέ δεν κοιτάζει τους γύρω του, που, πιθανώς, να βρίσκονται σε καλύτερη θέση, για αυτό τον λόγο παίρνω σπάνια πάσα από αυτόν. Δυστυχώς, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό, έτσι είναι το στυλ του. Θα πετύχαινε περισσότερα γκολ αν δεν ήταν τόσο εγωιστής, καθώς θα μπορούσε να με χρησιμοποιεί καλύτερα εντός γηπέδου», τόνισε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός στη «Nikkei», «αδειάζοντας» τον νυν συμπαίκτη του.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: