Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Προσφυγή Ντίκο και Φατί!!

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα η ομάδα του Άρη. Αυτή τη φορά τα προβλήματα μεταφράζονται στα ονόματα Φράνσις Ντίκο και Ρικάρντο Φατί. Ο Γκανέζος κεντρικός αμυντικός, αφού πρώτα είχε προειδοποιήσει μέσω του εκπροσώπου του στο «Αθλητικό Metropolis» σήμερα έκανε πράξη την απειλή του μαζί με τον Γαλλοσενεγαλέζο μέσο προκειμένου να πιέσουν όσο περισσότερο μπορούν τη διοίκηση.

Συγκεκριμένα αποφάσισε να καταθέσει προσφυγή για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του καθώς και να μείνει ελεύθερος από τους «κίτρινους». Ο Γκανέζος στόπερ με δανέζικο διαβατήριο έχει βέβαια ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, αλλά κατά πως φαίνεται, η υπομονή του έφτασε στα όρια της κι έτσι αποφάσισε να βάλει... μπρος στη διαδικασία προσφυγής.

Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι προσφυγή κατέθεσε και ο Ρικάρντο Φατί, ο οποίος μόλις χθες δήλωνε στα βραβεία της NOVA: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στον Άρη, εδώ έχω βρει πραγματικά εξαιρετικούς ανθρώπους». Οι προσφυγές βέβαια δεν έχουν ακόμη κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ Άρης, με τους ανθρώπους της να ευελπιστούν πως από βδομάδα θα μπορέσουν να βρουν λύση με τους ποδοσφαιριστές και να τους πείσουν να αποσύρουν τις προσφυγές τους, πραγματοποιώντας συμβιβασμό για τα δεδουλευμένα τους. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν επιτευχθεί, πρέπει να σημειωθεί πως συνολικά οι δύο ποδοσφαιριστές διεκδικούν περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια ευρώ!! 
 
πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: