Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ο Καπέλο προειδοποιεί τον Χότζον!!

Ο Καπέλο προειδοποιεί τον Χότζον
Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας τόνισε ο Φάμπιο Καπέλο, θέλοντας να προειδοποιήσει τον Ρόι Χότζον. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως η δουλειά του ήταν δύσκολη, καθώς έπρεπε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εμπνεύσει το ομαδικό πνεύμα και τη νοοτροπία του νικητή. Πάντως ο Ιταλός τεχνικός ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Αγγλία, ενόψει Euro.

«Όταν βρίσκεσαι σε έναν σύλλογο, είσαι κανονικός προπονητής. Όμως όταν βρίσκεσαι σε μία εθνική ομάδα, τότε είσαι αυτός που κάνει τις επιλογές. Δεν μπορείς να δουλέψεις και να πάρεις το καλύτερο από τους παίκτες επειδή κάποιοι έχουν θέματα με τραυματισμούς, κάποιοι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση τους, άλλοι είναι δυσαρεστημένοι από τη θέση της ομάδας τους. Δεν είναι μία φυσιολογική δουλειά, είναι δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι. Δεν μπορείς να καταφέρεις κάτι σε μικρό χρονικό διάστημα. Πρέπει να εμπνεύσεις το ομαδικό πνεύμα και τη νοοτροπία του νικητή σε ελάχιστο χρόνο. Αυτό είναι πολύ δύσκολο, καθώς δεν έχεις και πολλά παιχνίδια», ήταν τα λόγια του Καπέλο, ο οποίος πρόσθεσε:

«Γνωρίζω τον Χότζον από τότε που βρισκόμουν στην Ιταλία. Πιστεύω πως είναι πολύ καλός προπονητής και έχει εμπειρία. Του εύχομαι τα καλύτερα στο Euro. Ελπίζω η Αγγλία να είναι μία από τις καλύτερες ομάδες. Αν τα πράγματα πάνε καλά ο κόσμος θα αναγνωρίσει τη δουλειά που έκανα», συμπλήρωσε ο 65χρονος Ιταλος.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: