Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Η καλύτερη 18άδα της χρονιάς!!

Διαβάστε ποιοι ποδοσφαιριστές αποτελούν καλύτερη 18άδα της φετινής Superleague, όπως αναδείχτηκαν από τα βραβεία της NOVA!
Η καλύτερη 18άδα της χρονιάς!
Ο Μπάλαζ Μέγερι πήρε την πρώτη θέση του τερματοφύλακα. "Κάναμε όλα αυτά τα ρεκόρ ως ομάδα και όχι εγώ προσωπικά. Είναι συλογικό το επίτευγμα".
Ο Σάρλζ Ιτάνζ επιλέχθηκε και αυτός στη θέση του καλύτερου τερματοφύλακα: "Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο μπορώ καλύτερα, αλλά εάν δεν βοηθήσουν και οι συμπάίκτες μου, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη στιγμή. Ισως το παιχνίδι με τον Αρη, που στο τέλος έληξε 0-0".
Ο Ολοφ Μέλμπεργκ παίρνει θέση στην αμυντική γραμμή. "Αυτό που προσπαθώ πάντα είναι να εστιάζω στη δική μου απόδοση και τότε κανείς αντίπαλος δεν είναι δύσκολος. Τις μέρες όμως που εγώ δεν είμαι τόσο καλός, τότε ο κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος".
Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ είναι ακόμα ένας από τους αμυντικούς της καλύτερης 18άδας: "Μου αρέσουν πάρα πολύ οι βόλτες στην Ακρόπολη. Πέρα του ότι η Ελλάδα είναι μία πολύ ωραία χώρα, κάθε φορά που πάω στην Ακρόπολη, συνειδητοποιώ πως η Ελλάδα είναι το λίκνο του πολιτισμού. Στην Ελλάδα γεννήθηκε η σοφία και πιστεύω ότι έτσι θα μπορέσει η χώρα να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει".
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επίσης επιλέχθηκε στην καλύτερη 18άδα. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στην εκδήλωση, λόγω ασθένειας.
Ο Νίκος Γεωργέας είναι ο επόμενος αμυντικός στην καλύτερη 18άδα. Η ερώτηση που δέχτηκε ήταν: "Κάθε καλοκαίρι ξεκινάς ως... αναπληρωματικός, ενώ στην πορεία της χρονιάς γίνεσαι βασικός". "Δεν ξέρω τι γίνεται. Με την πολύ δουλειά και το πείσμα, οι κόποι σου ανταμοίβονται", είπε με χιούμορ ο έμπειρος αμυντικός.
Ο Λίνο του ΠΑΟΚ αποκάλυψε πως ενώ έχει νοσταλγήσει την πατρίδα του τη Βραζιλιά, αλλά και την Πορτογαλία, θα μείνει στην Ελλάδα για κάποιο καιρό ακόμα. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έκλεισε τις θέσεις των αμυντικών, τις βραβεύσεις των οποίων έκανε ο κ. Γιώργος Μποροβήλος.
Στη συνέχεια ο ανώτερος διευθυντής επικοινωνίας του ομίλου Forthnet, Ανδρέας Μπέκιος, παρέδωσε τα βραβεία στους καλύτερους μέσους.
Πρώτος ο Γιάννης Μανιάτης, που δήλωσε: "Κάποιος προπονητής, ο κ. Παράσχος με έβαλε αμυντικό χαφ. Στον Πανιώνιο ήταν άλλες οι συνθήκες, απλά έπρεπε να βγω Ισπανό προπονητή για να με βάλει σε αυτή τη θέση".
Επόμενος ο Σουμπίνιο, ο οποίος με τη φανέλα του Λεβαδειακού σημείωσε ρεκόρ καθώς είχε 33 συμμετοχές σε 30 αγωνιστικές. «Τον θεό πρέπει να ευχαριστήσω για τη δύναμη που μου έδωσε να καταφέρω κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Σουμπίνιο.
Ο Πάμπλο Γκαρσία του ΠΑΟΚ που πήρε θέση στους καλύτερους μέσους, είπε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω γι αυτό το βραβείο. Είμαι λίγο γεράκος, αλλά χαίρομαι που το λαμβάνω, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Είχα και τύχη στο γκολ που πέτυχα από απευθείας κόρνερ".
Στην καλύτερη 18αδα και ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι πολύ υπερήφανος που ανήκω στον Ολυμπιακό. Εγώ τα βασίζω όλα στη δουλειά. Γιατί με τη συνεχή δουλεία έρχεται και η καταξίωση. Θέλω να δηλώσω πως είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Ολυμπιακό».
Στους καλύτερους μέσους του πρωταθλήματος και ο Σίμο Ναβάρο, ο οποίος είπε: «Δεν σκέφτομαι το παρελθόν. Σκέφτομαι μόνο ότι βρίσκομαι στον Αστέρα Τρίπολης».
Ο Ρικάρντο Φατί για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι μεταξύ των καλύτερων μέσων: "Νιώθω πολύ καλά στον Αρη, αλλά νιώθω και στεναχωρημένος γιατί ο Αρης δεν κατάφερε να φτάσει εκεί που έπρεπε. Ψηλά".
Ο Κέβιν Μιραλάς πήρε την πρώτη θέση του επιθετικού: «Θέλω να ελπίζω ότι θα πετύχω περισσότερα γκολ από τις προηγούμενες χρονιές για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».
Ο Φώτης Παπουλής είναι ένας από τους Ελληνες παίκτες της καλύτερης 18άδας: "Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΟΦΗ που μου έδωσε την ευκαιρία, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου τον κ. Αναστόπουλο. Για του χρόνου το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είμαι καλά στην υγεία μου. Είμαι έτοιμος και ώριμος για ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου".
Στους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος δήλωσε: «Δεν το ξέρω αυτό, ο Δώνης το ξέρει. Να πάμε καλά στα πλέι-οφ και μακάρι να είμαι και στο Euro».
Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι μεταξύ των καλύτερων επιθετικών. Δυστυχώς δεν είναι στην αίθουσα, καθώς βρίσκεται στην Ιταλία για θεραπεία.
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ έκλεισε την καλύτερη 18άδα του πρωταθλήματος. "Πιστεύω ότι θα μπορέσω να πετύχω πολύ περισσότερα γκολ με τον Ολυμπιακό, καθώς είναι η ομάδα που μου πρόσφερε τα πάντα για να μπορέσω να σκοράρω".

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: