Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

«Παραθυράκι» παραμονής από Μασάδο!!

Μπορεί το κλίμα του τελευταίου διαστήματος να ήταν βαρύ για τον Μανουέλ Μασάδο και όλα να οδηγούσαν προς την έξοδό του από την ομάδα του Άρη, όμως οι σημερινές του δηλώσεις άφησαν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά όσον αφορά την παραμονή του…

Σήμερα έκλεισε και επίσημα η χρονιά για τον Άρη με τη διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, με πολλούς από τους ποδοσφαιριστές της ομ΄λαδας να αποχαιρετούν οριστικά τον σύλλογο.

Κάτι τέτοιο θεωρητικά ίσχυε και για τον Μασάδο, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός μπέρδεψε τα… νερά με την ομιλία τους στους ποδοσφαιριστές των «κίτρινων»: «Θέλω να σας συγχαρώ για την προσπάθεια που κατεβάλλατε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Σε γενικές γραμμές έχω μείνει ικανοποιημένος από όλους σας. Προσπαθήσατε παρότι είχαμε και αρκετά προβλήματα, ειδικά στο οικονομικό. Βέβαια η κατάληξη της χρονιάς δεν ήταν αυτή που θέλαμε, αλλά αν δεν ήμασταν άτυχοι σε κάποια παιχνίδια, και δεν συνέβαινε το περιστατικό με το μπουκάλι στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους θα συνεχίσουν σε άλλη ομάδα και εύχομαι με τους υπόλοιπους να τα πούμε στις 2 Ιουλίου» ήταν τα λόγια του».

Στη συνέχεια πρόσθεσε στους παίκτες του: ««Είστε όλοι επαγγελματίες και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Θα πάρετε ένα ειδικό πρόγραμμα προπόνησης που θέλω να τηρείτε ώστε να είστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουμε».

Πλέον το θέμα παραμονής του στην ομάδα αναμένεται να προκύψει στις προσεχείς ημέρες όταν και θα προκύψει η νέα διοίκηση μετά τη σημερινή Γενική Συνέλευση που θα κρίνει πολλά για το μέλλον του Άρη.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: