Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Αντωνάκη (Σαμαρά) πες αλεύρι, ο «Αλέ» σε γυρεύει...

Ο Στέφανος Χάρης γράφει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο για τα… μηνύματα που έστειλε στον Σαμαρά, σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά και στον Γκουαρντιόλα ο Νίκος Αλέφαντος!
Τρεις μέρες πριν από τις κρισιμότερες εκλογές της χιλιετίας, αγαπητέ αναγνώστη, έχω ιερό καθήκον να σε πείσω να πας την Κυριακή να ψηφίσεις, για να γυρίσουν (Δευτέρα πρωί) ο ήλιος, η ανάπτυξη ίσως και ο Βαλβέρδε...

Για τον λόγο τούτο επιστρατεύω τα μεγάλα μέσα: το συγκλονιστικό μανιφέστο του Αλέφαντου στο ΤηλεΑστυ (Μουτσάτσου, μάθε μπαλίτσα απ' τον άρχοντα). Ο Νικόλας μου έστειλε μηνύματα σε όλους:

Στον Σαμαρά: «Σας καλάω σε ντιμπέι, κύριοι. Ο ελληνικός λαός καλάει ντιμπέι Βενιζέλο - Σαμαρά. Και οι δημοσιογράφοι αφήστε το παραμύθι. Πρετεντέρη, να του κάνετε ερωτήσεις, πες του "μη μου λες όταν σου λέω να πας στην Ομόνοια, να πάω απ' τα Πατήσια". (σ.σ.: Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση). Θα πας εκεί στο ΛΑΟΣ. Αλέφαντος Αναστάσιος του Νικολάου. Αριστούχος. Στο Χάτζβιλντ. Εχει κάνει αεροναυπηγός δυναμικής ρευστών, δεν πήγε στο ΝΑΣΑ, τον ζητάγανε. Κάνε ντιμπέι, Σαμαρά. Φοβιτσάρη, ε φοβιτσάρη».

Στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ: «Εσείς που φοράτε τα βραχιόλια και το φόρεμα και ιστορίες και κάνετε βόλτα με τη Μιμή Ντενίση στο Κολωνάκι, μπορεί να περάσει ο Χριστός δίπλα μεταμφιεσμένος και να πει "παιδιά, δώστε μου μια βοήθεια" και να του πείτε "κάνε μας τη χάρη, πάρτε τον, κύριε αστυνόμε". Τι λέτε, ρε; ΛΑΟΣ - Καρατζαφέρης - Αλέφαντος Νικόλαος (στο σημείο αυτό ο δημοσιογράφος ενημερώνει τον Νικόλα μου ότι δεν είναι ο ίδιος υποψήφιος, αλλά ο γιος του). Ημασταν ΠΑΣΟΚ. Παπουτσή, σε χαιρετήσαμε, πήγαμε ΛΑΟΣ».

Τον Γκουαρντιόλα: «Εσύ, ρε Γκουαρντιόλο, πού πας, ρε; Τη βρήκες έτοιμη την ομάδα και τη διέλυσες. Παίρνεις το Μασερίνο, αργός. Δικαίως έβαζε τον Μπόσκετ».

Τον «Κάρπετ»: «Καρπετόπουλε, άσ' το τώρα που λες "θέλω παραπάνω", καλά το δούλεψε ο Δώνης. Μπορεί να φτάσει ο Εστάιν και ο Καραπάνος τους παίκτες του Ολυμπιακού; Κάνει κάτι αναλύσεις έξυπνες ο Καρπετόπουλος, βλέπει μπάλα, γιατί ο άλλος, ο Πανούσης, δεν βλέπει τίποτα. Κι έλα, Καρπετόπουλε, μια μέρα εδώ να συζητήσουμε απόψεις». Και τώρα βουρ στην κάλπη...sportday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: