Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Καραμπέρης: «Ο Κόντης θέλει να αρπάξει τον Άρη»

Δριμεία επίθεση στον Γιάννη Κόντη εξαπέλυσε μέσω του «Αθλητικού Metropolis» και την εκπομπής « Στη Σέντρα» ο Σωτήρης Καραμπέρης. Ο πρώην πρόεδρος του Άρη τόνισε πως η εφαρμογή της Λέσχης ήταν στημένη και μεταξύ άλλων πρόσθεσε πως ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας θέλει να… αρπάξει τον Άρη.

«Αυτοί που παίζουν διάφορα παιχνίδια στην πλάτη του Άρη είναι κρίμα. Αυτοί θέλουν να τον αποκτήσουν κοροϊδεύοντας τον κόσμο. Εγώ θέλω να προκαλέσω την καρδιά τον Αρειανών. Να μην ξεχνάνε τη έγινε τα τελευταία 7 χρόνια. Η λύση δεν προκύπτει με το ή εγώ ή φεύγω. Που είναι οι σημερινοί θεματοφύλακες και που είναι οι αξίες του Άρη. Θα πρέπει να μάθουμε για το ποιοι θέλουν τις μετοχές» και πρόσθεσε:

«Ποιοι θα διαπραγματευθούν τις τύχες του Άρη; Αυτοί που πήραν τις μετοχές από εμάς ή θα υπάρξει μια άλλη ομάδα διαπραγμάτευσης. Οι μετοχές είναι του κόσμου του Άρη».

Για το τι γνώμη έχει για τους φερόμενους επενδυτές: «Θα πω μια σκέψη που έχω. Το θέμα δεν είναι να σταματήσουμε την εξέλιξη του Άρη. Το θέμα είναι ποιος θα έρθει να πάρει ένα καταχρεωμένο μαγαζί. Αν υπάρχει μια εταιρία που θέλει να πάρει τον Άρη να διαπραγματευτεί με τους φορείς στα φανερά».

Για τη Λέσχη και για το λόγο που δεν συμμετείχε σε αυτή: «Η σκέψη αυτής της λαϊκής βάσης στη θεωρία της είναι πάρα πολύ σωστή. Ξέραμε όλοι μας όμως ότι η εφαρμογή θα ήταν καθαρά στημένη για αυτό δεν γράφτηκα. Όταν ξεκίνησε το θέμα της Λέσχης και ρωτούσαμε τον κ. Σκόρδα και τους άλλους μας έλεγαν ότι τον Αρειανό δεν τον ενδιαφέρει το οικονομικό αλλά μόνο το αγωνιστικό. Αυτός ο σκοταδισμός του κόσμου έφερε τον Άρη από τα μηδέν χρέη του 2004 στα 17 εκ. χρέη τώρα.

Για το μέλλον της ομάδας: «Ο Άρης δεν είναι η νύφη που δεν έχει προίκα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Ο Άρης έχει συμβόλαια με εταιρίες, με ΟΠΑΠ και τηλεοπτικά και αν αυτά τα έσοδα δεν έχουν κατασπαταληθεί υπάρχει προοπτική και με έναν σωστό χειρισμό υπάρχει λύση, αλλά με άλλη διοίκηση, γιατί δεν πρέπει να δώσουμε τις τύχες της ομάδας στους ίδιους διαχειριστές».

Στον επίλογό του τόνισε πως θα μοιράσει τις μετοχές του για να σταματήσει την… αρπαγή του Άρη, όπως επισήμανε: «Εγώ δεν προτίθεμαι να συμμετέχω σε όλα αυτά. Έχω να πω ένα πράγμα. Λέω στον Κ. Κόντη και σε οποιονδήποτε θέλει να αρπάξει την ομάδα. Έχω 20.000 μετοχές τις οποίες θα τις δώσω μία-μία σε Αρειανούς. Ο κ. Κόντης και οι υπόλοιποι θα πρέπει να απολογηθούν σε αυτούς. Αυτό θα γίνει έτσι ώστε να μην περάσει το σχέδιο για να αρπάξουν τον Άρη».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: