Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

«Οι πολιτικοί είναι τενεκέδες ξεγάνωτοι αλλά...»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε η Βούλα Πατουλίδου, όπου αναφέρθηκε στις εκλογές της Κυριακής, αλλά και στα πρόσωπα που απαρτίζουν την ελληνική πολιτική σκηνή.

Για τη συμμετοχή της στον πολιτικό στίβο: «Δεν μετάνιωσα που μπήκα στην πολιτική. Στην κάθε περίπτωση του ανθρώπου που μπαίνει στην πολιτική πρέπει να τη δούμε μεμονωμένα. Δεν είναι ο λαμπερός άνθρωπος του αθλητισμού και της τέχνης, καθώς μπαίνει με τη διάθεση να ανατρέψει πράγματα και καταστάσεις που έζησε στον δικό του χώρο» και πρόσθεσε αναφερόμενη στα στοιχεία που πρέπει να έχει κάποιος για να ενεργοποιηθεί στα κοινά:


«Επειδή δεν υπάρχουν οι αξίες για αυτό φτάσαμε σε αυτό το αδιέξοδο. Το θέμα είναι αν έχεις ένα μυαλό που να μπορεί να ξεχωρίζει το σωστό από το λάθος και το θέμα είναι να αγαπάει και τον τόπο του. Ο χρόνος θα δείξει αν ένας πολιτικός είναι χρήσιμος ή όχι».

Μιλώντας για το τι της έδωσε το έναυσμα να μπει στην πολιτική: «Εγώ μπήκα ορμώμενη στην πολιτική από το ότι 20 χρόνια είχα στο κεφάλι μου 20 χρόνια ανθρώπους που δεν είχαν ιδέα για τον αθλητισμό. Ήθελα να αλλάξω κάποια πράγματα».


Για τη γνώμη που έχει για τους πολιτικούς: «Οι πολιτικοί είναι τενεκέδες ξεγάνωτοι, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις, δεν είναι όλοι έτσι. Η ισοπέδωση δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο».

Για τα πρόσωπα που έχουν θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές: «Υπάρχει μια μίξη ανθρώπων που γνωρίζουμε και νέα πρόσωπα που πρώτη φορά μπαίνουν στα κοινά».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: