Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

«Αστρονομικό» συμβόλαιο για Μπέιλ!!

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μπορεί να επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι το αστέρι της Τότεναμ, που δεν είναι άλλος από τον Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά παράλληλα υποστηρίζει πως ο Χάρι Ρέντναπ δύσκολα θα τον αφήσει να αποχωρήσει από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με τη ρήτρα του να φτάνει τις 40 εκ. λίρες.

Από την πλευρά του ο Μπέιλ έχει τονίσει πως θα αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του σε περίπτωση που η Τότεναμ δεν καταφέρει να βγει σε μια από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

«Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν νομίζω ότι θα αφήσει μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Τότεναμ», είπε ο Ιταλός τεχνικός τον «πολιτών».

Παρόλα αυτά ο Μαντσίνι έχει κάνει συζητήσεις με τους διοικούντες της Σίτι για τα πλάνα του καλοκαιριού, παρότι η μάχη για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος βρίσκεται μόλις δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

«Μιλήσαμε για αυτά τα θέματα πριν λίγες εβδομάδες, αλλά τώρα επικεντρωνόμαστε στα τελευταία δύο παιχνίδια», δήλωσε επίσης ο Μαντσίνι.

Ακόμη και αν τα «σπιρούνια» βγουν στο Champions League, όμως, ο Ουαλός ίσως μπει στον πειρασμό να αποχωρήσει, όπως αναφέρει η «Daily Mail», καθώς η ομάδα του Μάντσεστερ αναμένεται να του κάνει πρόταση ύψους 30 εκ. λιρών για 5 χρόνια (!), ενώ επιπλέον έχει και το διαπραγματευτικό πλεονέκτημα ότι η Τότεναμ έχει ως δανεικό από αυτήν τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ τον οποίο επιθυμεί να αποκτήσει.

Εκτός όμως από την Σίτι και η Μπαρτσελόνα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον αριστερό μπακ-χαφ της Τότεναμ, αλλά ο αγγλικός σύλλογος έχει το προβάδισμα με βάση τα οικονομικά δεδομένα που διαθέτει.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: