Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Παίκτης της χρονιάς ο Αγουέρο! (pics+vids)

Παίκτης της χρονιάς ο Αγουέρο! (pics+vids)
Το βραβείο για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς για τη Μάντσεστερ Σίτι παρέλαβε το βράδυ της Πέμπτης, ο Σέρχιο Αγουέρο! Ο Αργεντινός άσος κατέκτησε την τιμητική διάκριση έχοντας λάβει την πλειοψηφία των θετικών ψήφων των φίλων του συλλόγου! Δικό του και το βραβείο για το καλύτερο γκολ των «πολιτών»!

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Etihad» και έδωσαν το «παρών» όλοι οι ποδοσφαιριστές της Σίτι, το τεχνικό επιτελείο και οι υπάλληλοι του συλλόγου, ο Σέρχιο Αγουέρο έλαμψε. Ψηφίστηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας για τη χρονιά 2011-2012, η οποία ήταν και η πρώτη του με τη φανέλα της ομάδας του Μάντσεστερ!

Με 29 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ασύγκριτη προσφορά, ο διεθνής φορ κέρδισε τις καρδιές των οπαδών. Στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή που είχε στηθεί στο «Etihad», ανέβηκε και δεύτερη φορά, αφού παρέλαβε και το βραβείο για το καλύτερο γκολ της χρονιάς, που ήταν το πρώτο από τα δύο που πέτυχε στην έδρα της Νόριτς, στη νίκη της Σίτι με σκορ 6-1.
Η καλύτερη στιγμή της χρονιάς, σύμφωνα με τους φίλους των Κυπελλούχων Αγγλίας, ήταν η νίκη (1-0) επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι τίτλου, την περασμένη Δευτέρα, ενώ ο Νταβίντ Σίλβα παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή, όπως τον ανέδειξαν οι συμπαίκτες του! Ο Ισπανός άσος, που διανύει την καλύτερη περίοδο της θητείας του στους «πολίτες», πήρε και το βραβείο του παίκτη με την καλύτερη συγκομιδή στο σύστημα βαθμολόγησης από την EA Sports!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ του ντέρμπι με τους «κόκκινους διαβόλους» στην 36η αγωνιστική, Βινσέν Κομπανί, παρέλαβε το βραβείο για την εξωγηπεδική δράση του.










πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: