Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Πιο κοντά στον τελικό η Γουέστ Χαμ!!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζακ Κόλινσον, η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 2-0 στην Ουαλία της Κάρντιφ, πραγματοποιώντας ένα τεράστιο βήμα για την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ.
Δύο φορές (8’, 41’) «χτύπησε» τους συμπατριώτες του ο μέσος της ομάδας του Σαμ Άλαρνταϊς, διαμορφώνοντας από το πρώτο ημίχρονο το τελικό 2-0.
Το ματς:
Τα «σφυριά» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ. Ο Ρικάρντο Βαζ Τε βρήκε με ωραία σέντρα τον Κόλινσον και ο Ουαλός χαφ κατάφερε να νικήσει με διπλή προσπάθεια τον Μάρσαλ για το 1-0 μόλις στο 8ο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν, ωστόσο όχι απλά δεν έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους, οι Λονδρέζοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν για δεύτερη φορά με σκόρερ και πάλι τον Κόλινσον.
Στο δεύτερο μέρος και οι δύο αντίπαλοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα, αλλά οι προσπάθειες τόσο του Μίλερ από πλευράς γηπεδούχων, όσο και του Νόλαν από πλευράς φιλοξενούμενων δεν βρήκαν στόχο με το 2-0 να «σφραγίζει» τελικά τις προσπάθειές τους μέχρι και το τελευταία σφύριγμα της αναμέτρησης.
Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα η Γουέστ Χαμ απέκτησε πολύ σημαντικό προβάδισμα για να είναι αυτή η μία από τις δύο φιναλίστ του τελικού, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι, που διεξάγεται στο Λονδίνο την ερχόμενη Δευτέρα (7/5).
Οι συνθέσεις  των δύο ομάδων:
Κάρντιφ: Μάρσαλ, Μπλέικ, Χάντσον, Τάρνερ, Τέιλορ, Κόουι (74’ ΜακΦέιλ), Γουίτιγχαμ, Γκούναρσον, Λόουρενς, Μίλερ (75’ Έρνσοου), Μέισον
Γουέστ Χαμ: Γκριν, Ριντ, Τόμκινς, Ντεμέλ (75’ Φομπέρτ), Τέιλορ, Κόλισον (86’ Μάιναρντ), Νόλαν, Νομπλ, Ο’ Νιλ, Βαζ Τε (60’ ΜακΚάρτνεϊ), Κόουλ

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: